Denne Weekend

Har haft en dejlig weekend! 🙂

Fredag så jeg sådan ud. Totalt yndlingstøj.
Fredag aften kom min søster og vi havde lavet hjemmelavet burger som vi spiste mens vi så Talent 🙂

Og med levende lys 🙂 Blomsterne er fra min søde kæreste og så havde jeg for første gang lys i mine små Poul Pava lysestager/æggebægre.Lørdag morgen ville min søster og jeg gerne spise morgenmad på Café Ziggy, men de har åbenbart kun brunch om lørdagen, og så koster det 100 kr..
Så vi gik sultne videre, og endte på Ministeriet, hvor vi fik morgenmad til 60 kr – dette var så inklusiv en stor kop kaffe og et glas friskpresset appelsinjuice. En helt ok pris faktisk, og det smagte rigtig godt (men jeg savnede selvfølgelig den græske youghurt med drys og honning ;))
Der kom også 3 pakker til mig lørdag: T-shirt fra Superlove, en strikkjole med “læder” (plastic-fantastic- fake læder, that is ;)) fra H&M (benyttede mig af deres online tilbud med 25% af en valgfri vare, og sparede derved en sjant. Nu vil jeg holde gevaldigt igen med tøjkøb – da jeg gerne vil spare mine penge og bruge på andre ting ;)) Kjolen er super fed!!! 😀
Oooog sidst men ikke mindst, “Nervesystemets Sygdomme”, som jeg har købt brugt på Pensum.dk. Har sparet mellem 100 – 150 kr ved at købe den der. Og den er er rigtig flot stand så det er jo fint 🙂
Elsker bare at få pakker med posten… 😉
Resten af lørdag gik med bl.a. venindehygge, blandselv slik og kærestehygge og temalørdag på dr2 om bigami. Meget sært..

Søndag har jeg været på Burger King med min søster og ellers bare haft en typisk søndag.. 🙂

One Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *