Sidste dag på festivalen, lørdag

Sidste dag på festivalen fik vi lige oplevet lige lovlig mange vejrfænomener i løbet af bare én dag. Så blæste det, så skinnede solen, så regnede det.. Tjaa.
Lejrens pavillion kunne desværre ikke stå imod blæsevejret. Og generelt lignede det bare mere og mere et bombet lokum..
De andre dage havde Rasmus og jeg stået op forholdsvis tidligt (er altså svært at sove til mere end 8-9 stykker når man sover i et varmt og fugtigt telt, og er omgivet af teenagelejre, der spiller diverse hits på hjemmebyggede anlæg med kæmpebas). Så tog vi lige en hurtig oprydning – synes ikke det er så spændende at sidde i en skidestak og drikke øl, så derfor gjorde jeg det! Men lørdag kunne vi altså ikke lige overskue situationen – og man forstår hvorfor når man ser billedet:Det regnede en del lørdag eftermiddag, så vi kunne ikke gøre så meget andet end at ligge i teltet og vente og vente..

Senere på eftermiddagen mødtes jeg med min søde veninde, som jeg kender fra laaangt tilbage (eller, fra da vi var 16 :)). Hende og hendes kæreste (som kommer fra Samsø) var kørt en tur hen til festivalen. Mig og veninden sad ved stranden og drak alkoholciders, super hyggeligt. Pludselig skriver kæresten så, at han har fået foræret en endagsbillet, og at han vil købe en til hende så hun også kan være med. Det var ret fedt, for så kunne vi rende rundt inde på pladsen sammen og høre lidt musik! Skønt 🙂

Vi hørte Dúné, som gav en fantastisk koncert. De fyrede de virkelig af!
Her har forsangeren bedt alle i publikum om at sætte sig ned. Kan ikke huske hvad det gik ud på..

Efter Dúné gik mig og veninden op i vores lejr, hvor vi sad og drak øl med de andre. Senere tog vi igen ind på pladsen, og jeg havde polstret mig selv med små vodkaflasker, som jeg havde smuglet med ind – mwuha! Man kan købe den lækreste friskpressede juice på pladsen, og der kan være overraskende meget vodka i sådan en juice uden man kan smage det! (lidt farligt.. ;))

Aftenens højdepunkt var naturligvis DIZZY MIZZ LIZZY!! Jeg havde stillet mig klar ved hegnet foran scenen allerede 1½ time før – men jeg VILLE bare have en god plads, haha!!

Og det var en super koncert, men tror godt den kunne have været lidt træls hvis man var for langt væk, for SÅ meget gjorde de heller ikke ud af showet, og der var ikke den helt vilde publikumkontakt – altså som f.eks. ved Infernal hvor det stadig var fedt selvom vi stod helt nede for enden nærmest..
Så er glad for jeg stod helt oppe i trynen – nærmest – på Tim C :). I venstre side (hans højre) af scenen, det er der han foretrækker at stå (åbenbart..)
Efter koncerten var der super flot fyrværkeri, som afslutning på festivalen.
Kan ikke rigtig huske hvad vi ellers lavede, men stort set alle de andre var til medhjælperfest, så det var jo ikke så sjovt for os.

Men ellers var det en god festival! Jeg tror nok, jeg er klar igen næste år, ville bare ønske de gør noget ved de toiletter, så der er flere af dem! Måske skal de bare satse på (klamme, men funktionelle..) tørklosetter. For hvor er det nederen at stå i kø 15 min hver gang man skal.. :S

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *