Første mandag i august!

T-shirt: Ed Hardy, bukser: Cheap Monday, sko: Converse, tørklæde: H&M

Åh jøsses dog, er vi allerede i august?! Helt seriøst, hvor blev juli lige af?! PUF!
Nåmen det er da med at nyde det sidste af ferien så.. Holy moly..

Har brugt dagen idag på at sove længe, spille det nye Rock Band spil som kom med posten idag (det er godt, men også lidt svært – så var nødt til at afslutte med at spille Beatles Rock Band for at få lidt en succesoplevelse, haha)

Rasmus’ lillebror kom igår aftes og skal også overnatte her i nat. I dag var vi så alle tre ude at spise frokost sammen – det er vist blevet lidt en tradition når han er her 😉
Vi fik frokostbuffet på Stromboli. Men jeg vil ikke anbefale det.. Er generelt ikke så meget til den slags frokostbuffeter, og synes heller ikke denne var videre fantastisk. Faktisk var det eneste jeg egentlig kunne lide deres brød, tzatziki og pizza’er , foruden salaten. Men altså, jeg blev mæt og det kostede kun 49 så på den måde var det da okay.

Bagefter kiggede vi lidt i butikker – hver for sig, altså drenge- og pigehold 🙂 Så jeg snusede alene, prøvede en masse fint tøj men købte slet ikke noget (dyyygtig ;))

Ellers så har jeg været til træning – Stram Op. Det var temmelig hårdt eftersom det er noget tid siden, jeg sidst har været på Stram Op hold. Men også godt! Selvom jeg var den ENESTE der kampsvedte og var aubergine farvet i hovedet. But off course. Som om det ikke var nok at jeg blegner og ser totalt usmart ud i forhold til de andre fitness-chicks når jeg står der i forvasket t-shirt, 11 år gamle træningsbukser (ja ELLEVE!), en tand for lille sportsbh (fra da man vejede 10 kg mindre og så lidt syg ud hele tiden) og Patrick (ja det billige mærke fra Føtex…) kondisko.
Åh jeg burde virkelig opgradere mit træningsoutfit bare en anelse 🙂

I morgen skal jeg og min gode veninde ud til en anden god veninde og give hende lidt godt veninde-omsorg for det trænger hun nemlig til. 🙂

Nu vil jeg i seng – sleep tight!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *