Cocktailhour, Aros, Chokoladefontæne, Pilates

Mangler at give lidt opdatering på, hvad jeg har tilbragt de sidste dage med.
Udover at læse til eksamen, så har jeg nemlig også sørget for at komme lidt ud og lave noget. Hvilket har været meget nice. Men den eksamen der altså. Den stresser mig virkelig! Har den hele tiden i baghovedet, og er hunderæd for at dumpe. Selvom det er totalt irrationelt.. But there, I said it!
Nåmen anyways! Torsdag fejrede vi at to af mine skønne veninder var i Århus for at besøge en tredje skøn veninde – så alle gymnasiefolks der bor i Århus var inviteret ned for at drikke cocktails på Herr Bartels. Der er nemlig dobbelt op på udvalgte drinks om torsdagen. Jeg drak en frozen strawberry daiquiri og en Long Island Icetea, og måtte kun slippe 65. Ganz okay! Jeg så i øvrigt sådan ud, da jeg skulle til cocktail hour (utroligt sørgeligt billede, men man er jo nødt til at peppe brødteksten op med lidt visuelt, ikke! :))
T-shirt: 5 preview/ A Question Of, tørklæde og nederdel: H&M, sko og strømpebukser: Kvickly, taske: Genbrug

Det var en super hyggelig aften!
Fredag læste jeg til eksamen, og senere mødtes jeg så med Ida, Ida og Heidi hvor vi tog på Aros sammen. Jeg lånte Rasmus’ kort så jeg kunne komme gratis ind (jaja det må man ik, men JAJA!)
Den der erotik og kærlighedsudstilling var der ikke meget ved, til gengæld vil jeg anbefale ALLE at tage ind og se Jacob Holdts billeder. De er udstillet indtil 30. maj (tror jeg nok?!) og det er super spændende. Vi havde lidt travlt, for vi skulle også nå ned i gågaden, så vi nåede ikke igennem det hele + at jeg gerne vil se alle de film, der kørte med ham så jeg overvejer at låne Rasmus’ kort igen, og tage derind alene engang og se udstillingen færdig. Man bliver virkelig fanget af de billeder, og jeg synes det er SÅ spændende!

Nåmen vi nåede faktisk ikke ret meget på gågaden, for folk var trætte og havde det lidt små-skidt så det var træls og ærgerligt, men det må jo bare blive en ommer 😉 Jeg var egentlig også ret træt, så det var ok for mig et eller andet sted – selvom det jo var hyggeligt! Jeg fik ikke købt noget på vores korte shoppingtur – eller jo, et par 100 den strømpebukser fra H&M. Den sikre favorit! mangler et par uden huller nemlig. De er vist også ved at være to år gamle, de fleste jeg har..

Fredag aften var vi til fødselsdagsfest. Altså mig og Rasmus. Egentlig havde jeg ikke den vilde lyst til at tage afsted (eksamensstress, din gamle skøge!) men tog med alligevel og havde heldigvis en super hyggelig og sjov aften. Og det blev lidt sent..

Dagen efter skulle vi op og med et tog kl. 12, men det kom vi dog ikke fordi NOGEN havde glemt sit wildcard (og det var faktisk ikke mig.. selvom det altid plejer at være mig, der gør sådan noget) så vi kom 1½ time senere afsted. Vi skulle til bryllupsreception. Vi nåede at være der én time men tilgengæld var det en god kage! (belagt med hvid chokolade =heaven!!)
heldigvis havde vi da også lavet planer med kærestens lillebror, så turen nordpå var ikke helt “spildt”. Vi tog ud at spise sammen på en restaurant, hvor man kan få buffet for 139 kr. Jeg har det sådan lidt so-so med buffetter, og det var da heller ikke fantastisk MEN det var bestemt udemærket! Særligt pga desserten. JA der var dessert buffet! Og jeg siger ét ord. Chokoladefontæne. Jeps, I hørte rigtigt. Flydende chokolade. FANTASTISK opfindelse! Og farlig.. Ca. alt jeg tog i den buffet blev overdænget med flydende chokolade. Is, pandekager, frugt,kage, you name it. Det bed mig så i røven senere i form af den ondeste kvalme. Puha. Chokoladefontæne – Bex: 1-0!!

Bagefter tog vi hjem og så “Jacob Holdt og klanen” på det lille kollegieværelse. Meget hyggeligt 🙂
Og Rasmus og jeg tog så et tog hjem sent om aftenen, og gik på hovedet i seng. Og så blev det søndag.

Søndag har vi brugt til bl.a. at være i Rema 1000. De havde f.eks. Converse sko til næsten halv pris. Men de var selvfølgelig udsolgt. Og hvis jeg virkelig gerne ville have et par, havde jeg jo nok været der, da de åbnede. Så det.

Og jeg så ikke sådan ud idag, men en anden dag, men vi mangler lidt et billede i al den tekst så her kommer det:
Cardigan: H&M, t-shirtkjole: Pieces, tørklæde: H&M men, sko: Vagabond

Da jeg købte min Rykiel trøje røg der nemlig også lige denne super fede lange cardigan med, da den var sat ned til en halvtreller (jeg er jo en sucker for gode tilbud, altså.. ) så det er jo ikke lige dét der vælter budgettet, og så er den super anvendelig. Jeg ved at jeg kommer til at bruge den meget 🙂 (har længe gerne ville have en cardigan i den stil, så det er jo bare super fedt!!)

Og så har jeg været til Pilates idag. Det var møghamrende kedeligt. Så meget sidste gang, jeg er til det! Gaaaab!! Så vil jeg godtnok hellere svede igennem en time, end jeg vil ligge på en måtte og trække vejret langsomt ind og ud mens jeg laver laaangsomme bevægelser. Ej det er fint, men det er bare ikke mig. Men så fik man da prøvet det!

Nu vil jeg lige spille lidt wii med kæresten, og så måske læse lidt godnat-eksamens-læsning. I morgen er jeg virkelig nødt til at knokle løs. Sidste dag jeg har mulighed for at læse inden eksamen. Tal om STRESS!! Er vist nødt til at gemme computer og fjernbetjening væk. Ingen overspringshandlinger. Blev der sagt!!
Jeg skal finde et emne at snakke om i 5 minutter, og jeg er bare LOST lige pt. Men håber at finde noget i morgen. PIV!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *