Pynt i mit hjem

Ja det er jo lidt svært at lade være med at købe lidt til ens fede lejlighed.. 😉
Jeg fandt disse søde kurve i Søstrene Grene. Man kan jo ikke gå i gennem den butik uden at købe noget. Det er en naturlov! Så de røg med hjem. Til 13 kr pr styk er det jo nok heller ikke lige dét, der vælter budgettet ;). Synes det er super fedt at det er lavet af gamle aviser og reklamer. Sådan noget elsker jeg bare! Ligesom de der tasker, der er lavet af emballage (de er så til gengæld dyre..)
Sølvfuglen er noget julepynt fra Føtex.
Endelig har jeg fået mig en lysestage fra House Doctor! Eller, fået og fået. Købt nærmere. Jeg forærede mig selv den. “fra mig til mig”. Det er ikke godt at bo 400 meter væk fra Decorate! Blev der sagt.. Men den pryder vores rumdeler SÅ fint!
Det gode ved at invitere gæster på besøg når man lige er flyttet, er at man så kan “risikere” at de har fine blomster med 🙂 Det er ikke noget jeg forventer af folk der kommer, så jeg bliver bare SÅ glad når jeg får en buket.. ihhh!! 😀 Se så fine tulipaner! ♥ Og en fin påskedekoration! 🙂 Så sødt!
Og så har jeg også fået denne fine lille Hoptimist (tak piger♥ ). Den står lidt ensom for sig selv i et rum i rumdeleren, lige pt.. Jeg kunne også godt tænke mig en ven til den (en af de lidt større..) Dét må jeg lige ønske mig til min fødselsdag. Jeg synes de er så søde, og totalt retro

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *