Dagen idag: En tur i Kvickly ;)

Ja, det var vist højdepunktet idag – en tur i Kvickly Xtra 😉
Jeg skulle have en ekstern harddisk, så gik i retning mod Kvickly hen på formiddagen.
Og sikke meget tid man kan få til at gå derude.. Den er jo ret stor, den forretning! Jeg havde lidt håbet på, at de havde Gilmore Girls sæson 3 på dvd. Aber nein. Jeg skal altså snart have anskaffet mig den. Håber jeg kan finde den nede i byen, ellers.

Nå, men en ekstern harddisk havde de da. 620 GB for 450 kr. Så det er ret billigt! 😀 Hurri, hurra! Min bærbare kører på snart 3. år (og nok ikke så meget længere, er jeg bange for :/)
Den er begyndt at sige mærkelige lyde, have sine små særheder, og så er den heeerre langsom til tider. Hvilket betyder at jeg ikke kan få mit nye Sims 3 spil til at virke optimalt *snøøøft*. Rasmus siger det måske vil hjælpe at formatere den. *krydse, krydse fingre!!*
Og så skal jeg have taget backup og lægge film osv over på den eksterne. Det bli’r nice.

Nå, men jeg fik da også lige fyret nogen penge af i Kvickly, skal jeg love for (men jeg havde jo mine fødselsdagspenge med, så det var ok ;)) Fik købt strømpebukser, en lækker t-shirt, mad og diverse fornødenheder (ak og ve, at være kvinde er dyrt..)

Vil da lige vise t-shirten frem:Jeg ved ikke, om det er så let at se, men der er røde sten på hjertet og “diamanter”på det blå bånd. Jeg kunne ikke lige stå for prisen 😉
Og så er det vist temmelig tydeligt, hvad inspirationen har været..
Ja, jeg drømmer stadig om Ed Hardy’s t-shirts. Synes der er nogle super fede designs indimellem (også mange grimme). Meen, 6-800 kr for en t-shirt, synes jeg godt nok er ren vanvid. Men de er meget fine. Især den med tigeren! (Kom på tilbud, pleaaase!! MEGET på tilbud!)

Ooooog… billedet af det andet nyindkøb. (Yearh, I know.. like.. WAAUW..)

-over and out! Godnat 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *