SOMMERFERIE!

Hurri, Hurra jeg har sommerferie, og det føles godt og velfortjent!!
Jeg var til prøve idag fra 8-10, jeg ved ikke rigtig hvordan det gik.. Var godtnok i tvivl om mange af spørgsmålene. Det var en skriftlig prøve med multiple choice. Tror ikke jeg får 7 denne gang, men jeg er heller ikke dumpet. Så det er jo fint nok. I det mindste er det overstået og jeg har FERIE!! Ren euphori!
Efter prøven tog de andre ned til brunch/morgenmadsbuffet/komplet-halløj, men Lea og jeg skulle have fat i en dame ang. noget DSR/ENOTHE relateret. Så da jeg endelig kom ned i byen, var de færdige med at spise. Vi gik i magasin, og efter de andre tog hjem tog jeg i Message, hvor de havde mange gode tilbud! Jeg fandt en kjole, jeg længe har haft kig på. Den var sat ned fra 600 til 199, så det kunne jeg godtnok ikke lige modstå 🙂 Her er lige et billede af den, men den ser jo anderledes ud på mig. Tror lige jeg får min søster til at tage et billede af mig, inden jeg skal til fest.

Senere skal jeg om til Anne og grille, tror vi er 15 fra klassen der kommer. Det bliver bare super hyggeligt. Her er lige hvad vi spiste igår, min søster og jeg, det smagte vildt godt! Det er pastasalat med ruccola, avocado, mango, cherrytomat, feta og kylling.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *