Midnatsbloggen

Hey hey!
Idag har jeg været på skolen et par timer. Vi forberedte os lidt til modulprøven, og var til samtale med en af underviserne. Det hele skal nok gå, der er ikke så meget litteratur, og prøven er om en uges tid..
Jeg bevægede mig ned i Bruuns Galleri efter skole idag. Jeg kunne bare ikke lige lade være.. Synes ikke der er så meget ved udsalget. Altså, hvad sker der for meget forsigte 10 procents rabatter? Og hvorfor 40 procent og ikke 50?! Jeg kan ikke bruge det til noget!! Nå, men jeg skal jo heller ikke bruge penge på shopping. Blev bare nødt til at se, om den kjole jeg har drømt om tilfældigvis var sat ned fra 1000 kr til 2,50.. (man ved aldrig..). Fandt aldrig kjolen, så det kan jeg ikke engang sige om den var! 😉
Til gengæld fandt jeg en mega fed Diesel kjole. Som Rasmus så har insisteret på at forære mig!! Simpelthen fordi han synes, jeg har været så sød ved ham, og malet billede u.s.w. Jeg fik da også noget på vores halvandenårsdag – så synes ikke han på nogen måde skylder!! Men han syntes jeg fortjente den. Og jeg klager da ikke 😛 Synes den er ret flot 🙂
Måske syntes Rasmus også, jeg trængte til noget tøj HAN synes er pænt. Han HADER jo den lille vest jeg har købt 😀 (tsk, mænd..)
Ihvertfald var det meget sødt af ham, og jeg er rigtig glad for den!! 🙂 (og pletten på den opdagede jeg først bagefter, det er bare vand!! :))




Det går forøvrigt ret godt med at leve sundt og dyrke motion. Jeg har ikke rørt Faktas slikhylde i over 10 dage!! Det er jeg pænt stolt af! Til gengæld spiser jeg så f.eks. jordbær. Igår tog jeg 45 min på sidestepperen foran tv’et (dog med to små pauser, hehe) og idag tog jeg 25 min. Jeg vil bare gerne tabe mig, og i bedre form. Selvom det kan være svært at finde motivationen altid. Men lige nu går det da meget godt..
I morgen skal jeg om til Rasmus, og så skal vi se Skt. Hans bål – det bliver nok i uniparken.
Og til sidst – dette er hvad der sker, når man kommer i nærkontakt med en æbledeler på den ufede måde. Jeg sværger, jeg bliver aldrig sådan en cutter-type, det gør simpelthen for nas sådan at komme til at skære sig! Av, av!

/Bex

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *