Djævleøen!

Rasmus og jeg hygger os her i Nordsjælland. Vi ankom igår, efter en noget hektisk togrejse (for mit vedkommende). Jeg har dog aldrig set så mange mennesker mase sig ind i et tog! 0_0 (godt jeg havde pladsbillet..).
Jeg mødtes så med Rasmus inde på hovedbanegården, han havde taget turen fra Øen og over til den anden ø. Sammen tog vi så videre op til sommerhuset. Vi stod af i Hornbæk, bestilte pizza og taxa og ankom så endelig til vores destination, ta-daaahh.. 😀
Sommerhuset set udefra:

Der var en muldvarp med en lort på hovedet!!
Og en gynge!Vi var temmelig flade efter al den transport, så det blev bare en hyggelig og afslappet aften.

Tirsdag ringede vækkeuret kl. 6… Fy føj! Så tidligt skal Rasmus op for at nå det, når han skal møde kl. 9.. Jeg tog med ham om morgenen, og stod så af på Nørreport mens han fortsatte mod Amager. Her mødtes jeg med Heidi, og vi gik en tur rundt i midtbyen (som jo hedder indre by derovre.. De kigger vistnok mærkeligt hvis man siger midtbyen i stedet for, helt tosset..) Nå. Vi gik lidt rundt, og tog så på Baresso og fik en iceblend.
Efter Baresso gik vi rundt på Strøget og kiggede i butikker. Jeg kunne slet ikke finde noget! Alt jeg prøvede sad enten mærkeligt (det er åbenbart moderne med ting, der ser ud som om de er blevet vasket forkert?! (kort-og-bred)) eller også var det for småt.. øv! Heidi tog videre omkring halv et, og så gik jeg lidt for mig selv, hvorefter Ida så kom og joinede mig. Og lige pludselig gik det godt med at få shoppet, og jeg fik købt mig nogen ting (så kan jeg slappe af igen!! 😀 haha!)
Vi gik ind i Illum, hvor de har meget fint tøj.
Psyko-høje sko:

Ortopædkirugernes mareridt!!:

Udenfor mødte vi ham der Frederik fra x-factor 😉 Han stod og sang, og jeg ville lege turist og have et billede af mig og ham 😀
Mig og x-factor Frederik!:

Vi gik videre rundt på Strøget og rundt omkring, vi var også inde i den store H&M. Det er den, man ikke kommer ud af, når først man er kommet ind. Totalt forvirring. I 1000 forskellige planer. Men ud kom vi da. Og jeg var en kjole rigere.
Vi kiggede også lige på Nike sko inde i Sportsmann:

Omkring kl. fire var vi fuldstændige udkørte og færdige efter al den byvandring. Vi satte os på en bænk på rådhuspladsen, og snakkede lidt. Jeg handlede ind til aftensmaden i Irma, og mødtes så med Rasmus kl. 17 på Nørreport, hvor vi så tog videre nordpå sammen.

Her sov vi:

Lige nogen billeder af mine køb. Synes det var gode køb og gode priser:
Trøje i en rigtig lækker lyserød farve (skal ses..:) ) Fra Nørgaard Paa Strøget:
Sommerkjole fra H&M:


Kjole fra Topshop: (jeg elsker princippet i at studerende altid får rabat dér! :D)

Kjolen bagpå med knapper:

T-shirt fra adidas:


Trøje fra Vila (elsker farven, som ifølge trøjen selv hedder “Opal Grey”)


Kjolerne prøves:

I morgen skal jeg hænge ud med Ida og Heidi omme ved Ida. Vi skal bare chille, drikke noget kaffe og æde noget kage og måske gå en lille tur. Det bliver hyggeligt og dejlig afslappet. Jeg har lidt brug for at restituere, mine knæ har ikke været glade for den hårde belægning på det Københavnske strøg, men torsdag står den på vandring igen. Da tager jeg nemlig til Malmø, og udnytter at den svenske krone er lav (68 øre blev der sagt!!). Så jeg tager mig lige en strøgtur dér også. Og får set lidt af Malmø. Jeg elsker jo faktisk Sverige..
Nu vil jeg snart i seng, skal heldigvis først op kl. 7 i morgen.. 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *