Til fem års fødselsdag + Jeg har været kreativ ;)

Rasmus og jeg har bare haft en rigtig hyggelig start på 2009. Vi brugte hele 1. nytårsdag på at æde og se film. Nice combo. Vi så Nightmare Before Christmas, Big Fish (se den, se den!! Den er FANTASTISK! Åh, jeg fældede et par tårer..) og så en film på tv. 2. januar var vi så på udsalg. Jeg magter bare ikke det der udsalg!! Er du gal, der var mange i Salling. Og hvor var så de gode tilbud, om jeg må spørge?! Ingen steder. Derimod har Rasmus fundet gode ting på udsalget. Svin… 😉

Så blev jeg ringet op af Gertrud, der spurgte om jeg ville komme til Mollys fem års fødselsdag, til aftensmad. Og det ville jeg selvfølgelig gerne!

Hun var blevet rigtig glad for gaven (generelt var de meget glade for de gaver, jeg havde købt til børnene (og børnene var også glade) Der var bare gået så meget gaveræs i den, at Gertrud ikke rigtig havde nået at opfange, hvem de forskellige gaver var fra, for papiret blev bare flået af. :D.

Men det var rigtig hyggeligt at komme derud til fødselsdag. Noget af Sørens (faderens) familie var der også. Så der var altså børnenes bedsteforældre, faster, onkel og deres to børn. Og så en yngre mand, som er en ven af familien (ham der også var der til Carls fødselsdagsfejring).

Vi fik lækker mad – kylling og pastasalat. Og så sofice med brownie og hindbærcoulis til dessert. Mums mums!! 😛

Midt i al “rydde-fra-bordet-kaoset” fulgte jeg Carl (3 år) på toilettet. Og vi havde en vældig god samtale om Spiderman 😉 (synes det er så fedt at man bare kan snakke så godt med ham nu!!)

Hehe, det var hyggeligt:) Det forstår folk slet ikke, der aldrig har haft med børn at gøre, at det faktisk kan være en rigtig god hyggestund, at skifte en ble eller følge et barn på toilettet..

Molly og Carls fætter og kusine var der også. Kusinen har nok været omkring godt et års tid. Nøj hvor var hun bare kær!! Jeg vil altså gerne have ét styks barn leveret lige i dén alder, og så vil jeg gerne sende det retur, når det kommer i trodsalderen 😉 Hehe.. Det er så sødt når de begynder at lære ting, og vakler rundt på deres to små ben. Man smelter bare!! (JA jeg er periodisk skruk, findes der en kur mod det?! 😉 )

Efter maden spillede vi Wii. Det var børnenes julegave (men til glæde for hele familien). Det var skide skægt!! Vi spillede bowling (her vil jeg lige tillade mig at hovere: Jeg vandt! – og jeg har ALDRIG prøvet det før), så spillede vi tennis (her vandt jeg et par kampe, men blev også banket noget så eftertrykkeligt.. Min arm er ret død idag! Jeg levede mig TOTALT ind i det! Så kom min konkurrence mentalitet alligevel op i mig.. Ja, boldspil kan faktisk være sjove – i den virtuelle verden! 😉 ) og så spillede vi også golf. Hvor jeg så tabte.. 🙂
Og Guitar Hero blev der også spillet. Jeg styrede til About A Girl (Nirvana vil jo ALTID have en særlig plads i mit hjerte, og det var endda unplugged versionen, suk!) og Hotel California.

Sådan en wii er bare for fed. Men det kræver, at man er flere der spiller, så man kan konkurrere mod hinanden . Det er nemlig skægt! Og ALLE kan være med til bowling. Gad jeg faktisk godt at spille med min egen familie 😀

Vi spillede helt indtil kl. 1, det var bare så hyggeligt. Så fik jeg et lift om til Rasmus 🙂

Idag startede jeg så ud med at gå en tur i byen. Men finder bare ingenting. Og hvis jeg så endelig finder noget, er det ikke på tilbud (hvad skal jeg bruge det til??) Men så må jeg glæde mig over, at jeg snart skal til Oslo med Rasmus (glæder mig!!!) så må vi se om tilbuddene er noget ved der 😉 Der er ihvertfald også nogle gode butikker.

Nå, men jeg fandt da en lille gave til min veninde, som snart har fødselsdag. Skal lige have sendt det med posten.

Og og.. Så har jeg været kreativ!! Nede i byen så jeg nemlig flere steder sådan nogle sløjfearmbånd. Og de er bare vildt fine. Men synes de er ret dyre i forhold til hvad de er. Forresten, så er mit fine Octopus armbånd, jeg fik i julegave gået tabt 🙁 🙁 Jeg aner ikke hvor det er, jeg ved bare jeg havde det på nytårsaften, og at jeg dagen efter ikke vidste hvor det var. Det ligger ikke et af de to steder vi har været, siger dem, der bor der. Og Rasmus har ikke fundet det hjemme hos sig selv. :'(. Jeg håber det på magisk vis dukker op. For det var godtnok ikke meget fornøjelse jeg havde af dét armbånd. Til gengæld, hvis jeg da skulle tabe noget smykke, er jeg glad for at det trods alt var det, og ikke min studentergave eller arvestykke.

Nå.. Tilbage til de der sløjfearmbånd. Jeg havde jo nogle læderstykker liggende, som jeg egentlig havde købt til at lave armbånd af (men af mangel på inspiration fik jeg det aldrig rigtig lavet) Men se så hvad jeg har lavet af dem, er det ik fint? :

Jeg må indrømme, at jeg er en smule stolt af mig selv ;D
Det er enormt hyggeligt at være kreativ, og jeg vil så gerne få fat i nogle forskellige stykker kunstlæder, så jeg kan lave sådanne hårspænder og hårelastikker (lignende hårelastikker koster mellem 75-150 kr i Sofie i Århus!!) :

Men hvor mon man kan finde sådanne kunstlæderstykker/-rester? Er det i stofforretninger?

Så må jeg lige prøve nogle forskellige stofforretninger i Århus. Stof 2000 burde da have den slags. Men jeg gider jo ikke skulle købe en meter af det. Vil helst bare have en pose med en masse små stykker, om det var muligt. Det må jeg jo lige undersøge. Kunne være ret sjovt at lave! Også at lave hårspænder som dette her:

wauw, det er bare flot! Jeg elsker jo hårpynt…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *