Fået brev fra studiet!! :)


Det er lige, hvad jeg har fået. Jeg skal begynde mandag d. 2. februar kl. 9. ;)Men hoooold nu op en dyr omgang det er, at begynde at tage en uddannelse.. I bedes medbringe 3500 kr til bøger i løbet af den første uge. Say whaaat? Nååh ja, det render jeg jo også liiiige rundt med i baglommen. Og så 1000 kr til pubcrawl, diverse fest/aktiviteter og hyttetur *suk* Og så er der også et kursus man kan tage, inden studiestart. For at få opfrisket matematik og fysik/kemi.. Synes dog jeg har andre ting at bruge 750kr på end et kursus, der sikkert er overflødigt alligevel. Kan godt være matematik aldrig har været min skarpeste side, men jeg klarede mig da nogenlunde igennem og fik da 8-9 taller hele tiden. Såeh.. Tænker at så må man da bare hænge i og spørge folk om hjælp, hvis man får problemer. Kan alligevel ikke tro på, at det er SÅ meget man skal bruge det matematik og fysik igen. Det hører bare lidt perifært indunder nogen fag -agtigt, er min fornemmelse. Så bare man kan “the basics” går det sgu nok.

Nåå, men ellers har jeg da haft en dejlig dag på arbejdet. Har stegt wienerschnitzler. På sådan nogle kæmpe pander hvor der ligger 25 stk på hver (altså det er jo ikke ligesom almindelige pander, men sådan nogen de har i storkøkkener) På et tidspunkt stod jeg og skulle holde øje med to pander. Stress!! Men jeg brændte da ikke noget af det på 😉 Var faktisk totalt cool! De mente nu også at jeg sagtens kunne blive køkkendame, haha! Men NÆ! jeg skal være ergoterapeut skal jeg!! 😀 og jeg glæææder mig! Jeg vil også med i DSR – de studerendes råd. Det stod der lidt om, i de papirer jeg har fået. Det er et råd, de repræsenterer de studerendes interesser på uddannelsen osv osv. Kunne nok være meget godt??? For når jeg sidder og kigger tilbage på min gymnasietid, så fortryder jeg sgu lidt, at jeg ikke var mere aktiv udover det sociale i min klasse (og dem snakker jeg jo alligvel kun yderst begrænset med efterhånden, desværre.. (ikke min skyld synes jeg..))
Der var jo Occulus – de studerendes eget blad! Jeg er enormt god til at skrive, har jeg altid fået af vide, men jeg holdte mig bare tilbage fra det blad.. (det var så også nogle værre langhårede hippier, der skrev for det, men jeg kunne jo så være det friske pust!! 😀 )Og så var der alle teateropsætningerne, musicals m.v. Jeg kunne da have været med på kulisseholdet?? Men jeg deltog aldrig i den slags.. var med i SFU en kort overgang, indtil det gik i opløsning. SÅ. Nu tænker jeg, at på min nye uddannelse, vil jeg bare gribe de muligheder og chancer der er. Selvfølgelig kun hvis det interesserer mig 😉 Men, jeg vil ihvertfald ikke holde mig tilbage og fortryde det! :)Jeg tror også gerne, at jeg vil være tutor til den tid! :)Og jeg kan faktisk takke min dejlige kæreste for at have “åbnet mine øjne”. Han er jo selv tutor, og skribent for IMV’s eget blad “Kontekst”. Og han har ligesom mig, haft lidt svært ved sådan at “byde sig til” ved den slags, og også holdt sig tilbage, men han er super glad for at være med i de ting nu. Så det skal jeg da bare også prøve!! :DIhh hvor jeg glæder mig.. Nu fik jeg vist skrevet en lang smøre af vrøvl. Tak fordi du læste med 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *