En dårlig idé.

Regeringen og DF vil nu skære børnechecken væk fra forældre til børn og unge, der laver ballade og er småkriminelle. Flot DF! Det er nemlig slet ikke at sparke på folk der i forvejen ligger ned..
Peter Skaarup udtaler (og jeg citerer ordret): “Vi tror på, at det vil have en god virkning at ramme forældrene på pengepungen, hvis de ikke sørger for en ordentlig opragelse”
A’hva’?? Ja, undskyld mig Hr. Peter Skaarup, men er det ikke liiiige at vælge den ultimativt nemmeste og billigste løsning? Holdbar er den da ihvertfald ikke!!
Ser man på statistikkerne, så er langt de fleste af de unge “ballademagere” enten unge med indvandrerbaggrund og/eller unge fra dårlige kår. Og så hjælper det jo fedt at tage penge fra folk.. Det går jo ud over de svageste, dem der i forvejen knokler for at få råd til dagen og vejen. Og nu er de måske nødt til at arbejde endnu mere for at få flere penge. Dermed har de mindre tid til at opdrage på deres børn! Ikke særlig smart, vel?? Man bliver da ikke en bedre mor af at have færre penge..
Kom igen DF..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *