Danmarks Største Fredagsbar og hygge i Horsens!

Fredag aften tog Rasmus og jeg til Danmarks Største Fredagsbar. Noget jeg havde set frem til længe, da sidste års fredagsbar bare var et hit! Denne gang var musikken lidt bedre i form af Tennis (de spillede også sidste år, de er rigtig gode!) Nik og Jay og Tv2. Vi stod stort set hele tiden foran den store scene, hvor musikken spillede. Rasmus’ venner ville komme senere, men der var udsolgt da de kom. Og de var godtnok temmelig hjælpeløse, men hvad kunne vi gøre. Det lykkedes dem dog at finde et hul i hegnet, og komme ind. Kort efter blev vi dog væk fra dem, men det var overall en god aften. Hvor jeg gentagne gange valgte en busk fremfor en 50 meter lang toiletkø. Det kaldes ligestilling. Når mænd kan, kan jeg også.

Det var en ret kold og blæsende aften, og jeg var pakket ind i strømpebukser med tykke leggins udover, strømper, sko, t-shirt, cardigan, tyk nederdel, varm jakke og uld tørklæde. Men jeg frøs lidt alligevel.

Her er lidt billeder fra aftenen:

Vi drak Cult Shakere!

Tennis Band

Lidt svært at se, men det er faktisk Nik og Jay

Steffen Brandt



Lørdag eftermiddag tog jeg så til Horsens, for at underholde hende mens hendes kæreste var med arbejdskollegerne i sommerhus. Vi hyggede os med at spise rigtig usundt (pizza, masser af slik og sodavand..:)) gå en tur ved stranden og se et par tøsefilm. Jeg overnattede der, for det kunne jeg ligeså godt nu hvor Dennis var i sommerhus, og desuden ville det også være træls for mig at skulle sent hjem. Og Rikke brød sig heller ikke om at være alene. Deres lejlighed er så stor, at jeg fik mit eget værelse, så det var jo luksus. Med dobbeltseng og tv, hehe.. De bor bare så lækkert. Jeg er godtnok misundelig!

Jeg tog ikke så mange billeder, men her er lidt fra vores gåtur på stranden:


Og så morede vi os med at lave billeder på http://www.faceinhole.com/ Jeg skal nok smide nogen på bloggen senere en gang.
/rebekkaY

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *