En weekend med musik!

Weekenden bød på masser af musik; Alphabeat og derefter Ipod battle på Train om fredagen, og om lørdagen var det chill-out eventet Stella Polaris som gjaldt.

Øl skulle der til!
Rasmus var smart i tern
Jeg havde min nye sløjfe i håret. Den er fin!
Vi stod langt væk fra scenen..Meget langt. Har måske brugt zoom her. Når vi hoppede og strakte hals kunne vi se nogle bitte små mennesker der sang og dansede. Det skulle så forestille Alphabeat.Videre på Train til Ipod-battle. Her mødtes vi med et dusin af Rasmus’ drengevenner. Søde og sjove som sædvanlig, fik kram og kindkys i hobetal og dansede til jeg ikke kunne få vejret. Det var et fedt event, selvom jeg aldrig har transpireret så meget før i mit liv! Indenfor var der tætpakket af mennesker, og der blev danset og hoppet. Udenfor i natten var der 18 grader. Mine bare fødder i sandaler blev gennemtrådt af hoppende og dansende mennesker, men jeg var ligeglad. Det var en fed aften!
Lørdag tog vi ned til Stella Polaris, efter at Rasmus’ mor havde budt på dejlig frokost på en mexicansk restaurant ved åen. Hun var lige et smut i Århus. Hyggeligt!
Vi fik nolet os en FatBoy sækkestol – eller, de stod til rådighed for almenheden. Meget sejt. Det var meget lækkert at ligge udenfor, slappe af og lytte til musik der fik tankerne til at flyve. Senere spottede jeg en Ben & Jerry’s isbod, men jeg nåede aldrig at få et par kugler derfra, og det ærger jeg mig stadig over. Deres is er jo den ultimativt bedste i verden, og måske også den dyreste. Vi blev der et par timer, og tog så ned i byen og fik en china box til aftensmad (mange steder havde desværre lukket..). Jeg glemmer hver gang hvor klamme sådan nogle boxe egentlig er.
Søndag slappede vi bare af, og senere tog vi ned i Botanisk Have hvor vi spiste vores hjemmelave kebabruller. Desværre begyndte det at regne, så vi måtte lave en retræte.

/rebekkaY

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *