TORSDAGDENENOGTREDVTEJULITOTUSINDOGOTTE

Hej!

Igår var vi jo på udflugt til Aalborg i forbindelse med at min mor skulle til undersøgelse med hendes ryg deroppe. Vi valgte så at lave en lille tur ud af det, og på vej derop gjorde vi holdt i Gjøl og spiste frokost. Og jeg synes såmend det var vældig interessant at se Gjøl, da jeg jo har skrevet 3. g opgave om Hans Kirk “Fiskerne” som jo foregår netop dér. I Aalborg delte vi os op mens min mor var på sygehuset. Og jeg tog ud og kiggede i butikker. Købte to stykker tøj, og et par hårbånd i H&M – hvide med prikker. Den ene skal blive til en sløjfe til mit hår:) de kostede kun 6 kr. Ellers blev det til en flot nederdel, og en fin t-shirtkjole med det sejeste print – et sørøverskib!! Her er lige et par billeder fra gårsdagen:

I bilen. Det var meget varmt! :

Havnen i Gjøl:


Jeg kom hjem til et brev med en ret beklagelig nyhed. Eller, en god og dårlig nyhed er det vel. Den gode er, at jeg er blevet optaget på ergoterapeutstudiet, og den dårlige er at det først er til februar. Jeg var ret knust da jeg læste det, for jeg har jo set frem til at skulle begynde nu her, og jeg har virkelig glædet mig. Og nu bliver glæden udskudt endnu fem måneder.. Samtidig, så er der faktisk også gode ting i den situation. Indeni er jeg en ukuelig optimist, som prøver at se noget godt i alting. Og det er langt fra umuligt i dette tilfælde. Det gode er nemlig, at nu har jeg et halvt års tid til at komme ud og arbejde og tjene penge. Jeg vil jo så frygtelig gerne ud at rejse. Så nu har jeg mulighed for at spare sammen og så komme ud at se noget af verden næste sommer. Meget gerne sammen med Rasmus. Jeg har tænkt mig at prøve at få et job som pædagogmedhjælper i en vuggestue. I Århus Onsdag er der utrolig mange jobannoncer med vuggestuer der søger. Så det burde være muligt. Nu skal jeg så bare klø på med at skrive ansøgninger. Der er god tid til at skrive nogle gode nogen (ansøgningsfristerne er omkring 10. – 11. august), og det er fint, for jeg kunne måske godt bruge lidt eksperthjælp… Sjovt som tingene nogengange kan tage en helt uventet drejning. Jeg var sikker på at jeg skulle starte nu, men måske er det her faktisk også ret godt? Måske er det bare sådan det skal være.. Jeg har ihvertfald ikke tænkt mig at græde flere tårer over det! På en måde glæder jeg mig faktisk til at komme igang med et rigtigt arbejde..

Nå.. Idag er jeg så fin i tøjet, at jeg bare lige måtte tage et billede af det:
Det er min nye nederdel fra Aalborg! Mærket er Dixie Grey, de laver noget rigtig fedt tøj. Normalvis ret dyrt, men denne var sat ned med 500kr så det var et kup! 300kr kostede den.. har så sat håret op i en høj hestehale med en hårsløjfe i. Jeg foretrækker faktisk at være lidt fin. Sådan har jeg det bedst. Jeg har det ikke bedst i joggingtøj… Sådan er jeg.
I aften skal jeg bruge mit bio gavekort på at se “The Dark Knight” med Rasmus. Det glæder jeg mig til. Men hvad sker der for, at det er så dyrt? Vi betaler 95 kr for billetterne, da det er en helaftensfilm. Jeg er da glad for at jeg har det gavekort så.. Popcornene må vi jo så selv punge ud til, men det går nok.
/rebekkaY

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *