Strøgtur

Idag mødtes jeg med Rikke kl. 11 inde ved banegården. Vi fik travet både Bruuns Galleri og Strøget tynd, og jeg fik shoppet lidt. Men der er tale om absoulut budget shopping, da det godt kan mærkes på økonomien at det er sidst på måneden. For 26 kr fik jeg tre hårbånd og en t-shirt. Sådan er det, når H&M sætter deres udsalgsvarer ned med yderligere 50%. Træk først 70% fra og dernæst 50 og du har en meget billig t-shirt.. Gotta love H&M!! T-shirten er blå og hvidstribet med knapper og flæser foran (svært at forklare..) Sød er den ihvertfald! Vi stødte pludselig ind i min ekskæreste, meget pudsigt. Men han var sød, og stoppede op og hilste pænt og snakkede. Jeg synes det er rart, at man kan det. Det betyder et eller andet sted meget for mig, for vi var trods alt sammen i et år, så hvis man ikke engang kan hilse ordentligt på hinanden, så er det lidt skidt.

Senere spiste vi frokost på Annettes Sandwich (hvor jeg indeni ærgede mig over, at de havde sat prisen op med 2 kr!!) og vi tog desserten ved juice stop, hvor vi fik en Summer Shake med bananis, hindbær, banan.. Og den var GOD! Den nød vi i den lille gårdhave (eller hvad man skal kalde den) som ligger ved besættelsesmuseet.

Vi blev i øvrigt også overfaldet af en meget entusiastisk Amnesty-hverver, som prøvede at overbevise Rikke om at hun skulle melde sig ind (jeg er allerede medlem) Men han var simpelthen alt for irriterende og påtrængende, snakkede løs… Vi sagde at vi ville vende tilbage til ham. Men det gjorde vi ikke (vi er nogle skarn!) Jeg forstår simpelthen ikke hvorfor de skal være så påtrængende altid. Og hvis man udstråler at man ikke er humør til at snakke med dem, og skynder sig udenom dem, så løber de bare efter en. Lad nu være, og fat at I ikke får noget ud af det! Hvad tror de selv..

I øvrigt, så har jeg været lidt fiks på fingrene og ordnet en nederdel, jeg købte på Ærø sidste sommer i en genbrug. Har længe tænkt at den da var meget sød, hvis den lige var lidt kortere. Så det startede med at jeg cuttede noget af længden af, og lagde den op. Og så tænkte jeg at det kunne da være lidt sjovt at farve den.. Så jeg købte noget håndfarve ved Panduro, og farvede nederdelen navy blue. Det var lidt noget gris, og en overgang lignede jeg en der havde sagt goddag til en smølf, da min højre hånd var TOTALT blå. Det gik heldigvis væk, men jeg har stadig lidt blå kanter ved neglene. Resultatet blev nu meget godt

Før og efter:

Beklager at billederne ikke er så gode. Farven er ikke helt som på billedet. Men altså, navy blue. Og mønstret er der stadig. Blomsterne er bare blevet mørke sort/brune og lidt grønlige. Men det ser ret fedt ud! Og kanten er syet i hånden. Og det tog laaang tid! Jeg er ret stolt af resultatet.

Jeg er ved at pakke færdig til at skulle tilbage til Holstebro. Jeg tager toget kvart i syv. Ligenu kan jeg ikke lige overskue det, jeg føler mig ret træt.. Det var lidt hårdt at gå frem og tilbage nede i byen. Jeg kommer til at savne Rasmus, men jeg glæder mig også til de ting jeg skal i Holstebro.

/rebekka

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *