PÅSKEFERIEGLIMT FRA SAMSØ

Vi har haft en dejlig lang påskeferie sammen. Rasmus havde fri fra arbejde mandag – onsdag op til påske, så alt i alt gav det en lang ferie sammen. Så skønt.

Tirsdag formiddag drog vi mod Samsø. Det er altid lidt et cirkus, når vi skal af sted, for vi har jo ikke nogen bil, men vi er nødt til at have autostol med til når vi skal køre rundt på øen. Så dén røg i barnevognen, Sonja kom på maven og så havde vi hver en vandrerygsæk på (og derudover to små rygsække også – en på maven af Rasmus og en i barnevognen!). Og jeg synes ellers jeg havde forsøgt at pakke “light” – men tre personers oppakning til en uge, det fylder bare!
Nu lader vi dog autostolen blive på Samsø – vi har jo ikke noget at bruge den til her, og så slipper vi for at slæbe den med næste gang.

I toget til Kalundborg. Det er noget andet at køre tog med sådan en tumlingekrudtugle end da hun var hun lille, og man bare kunne lægge hende på sædet ved siden af sig 😀

På Samsø fik vi besøgt den gode italienske isbiks på nordøen. Her har Sonja faktisk været hele to gange før (se bare her og her). Nu er hun så stor, at hun da ikke vil finde sig i at sidde og kigge på mens vi spiser is. Hun vil da smage! Og det fik hun selvfølgelig også lov til.

“Giiiv mig!”

Smager lige det sidste af fars isvaffel

En formiddag var vi på besøg hos oldefar, som har et spændende ur

Og en tur i Netto foregik sådan her:

Vi har også været på loppemarked og i en butik, der solgte nyt og gammelt

Påskesøndag var der Åbent Landbrug med køer, det blev lukket ud på græs. Dét er altså altid sjovt at se. En ko hoppede helt op i luften – altså på alle fire ben! Det har jeg ligegodt aldrig set før.

Sonja var i viklen – så var der styr på hende og hun havde et godt udsyn til dyrene.

Lille bitte kalv♥️

Forsøg på familieselfie:

Bagefter kørte vi en tur i skoven. Sonja var mest optaget af at sortere sten på stien…

Påskefrokost med familen – her var det fedt at klatre på en liggestol…

Ooog så var familiens hund et kæmpe hit. Sød og tålmodig hund, som måske indimellem blev lidt forskrækket over den der mærkelige højlydte lille skabning på to ben…

Sonja spiste et festmåltid bestående af agurk og blåbær. Det var det eneste, hun gad at spise, men hun var glad og i hopla, så det gad jeg ikke stresse over. Hunden nød godt af frikadellestumper, der blev kylet på gulvet til gengæld #stopmadspild

Jeg håber I også har nydt påsken 🙂

2 Comments

  • Trine

    Får altid ustyrlig lyst til at besøge Samsø når du poster billeder derfra, må på min bucket-list 🙂

    Det ser ud til at have været nogle hyggelige dage!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *