FØDSELSDAGSFEJRING

Sonja er blevet 1 år! Det fejrede vi med den nærmeste familie i lørdags. En super hyggelig eftermiddag, hvor jeg bevidst havde sprunget over hvor gærdet var lavest, og dermed diskede op med rugbrød, teboller og kagemand fra Føtex-bageren og en lagkage lavet på købte bunde.
Jeg vil bare hellere nyde dagen uden stress og jag 🙂 og alle var heldigvis glade og tilfredse og hyggede sig.

Sonja fik så fine og betænksomme gaver – fine ting fundet i genbrug, det varmer mit hjerte, for der findes nemlig så meget fint brugt, der er absolut ingen grund til at købe nyt af alting. Af os fik hun bl.a. et legekøkken, også købt brugt. Jeg insisterede på at det skulle være brugt! Undervejs i processen må jeg dog indrømme, at jeg godt forstår hvorfor man kan fristes til bare at klikke det hjem online, det er jo meget nemmere end at skulle lede markedet igennem for et brugt et, skrive til sælgere som enten ikke svarer eller også allerede har solgt legekøkkenet. Argh! Men igen, der er bare ikke grund til at købe nyt, når der findes så meget fint brugt derude, som sagtens kan tåle at blive leget meget mere med. Genbrug er vigtigt, synes jeg! 🙂
Og missionen lykkedes da også til sidst. Rasmus måtte leje en bybil og fragte køkkenet hjem. Alt i alt lidt af en mission, men hun er super glad for køkkenet, og der fulgte en masse legemad og halløj med til det, så det er super fedt. Det er et kæmpe hit 🙂


Familien blev inviteret til rugbrød, pålæg, boller og varm kakao og senere serverede vi kage og kaffe til.

Jeg havde tænkt, at Sonja kunne få et stykke lagkage – fyldt med hindbær og banan, så var det da lige noget for hende. Tænkte jeg. Og så gav jeg hende et lille stykke, mens jeg selv spiste et stort stykke kagemand. Men jeg kunne tro om igen! For hun ville sgu da have mit stykke kagemand. Først prøvede at jeg at tilbyde en lille bid, men hun blev ved med at gribe fat i hele stykket. Så prøvede jeg at skære et stykke af mit og give hende, men det var heller ikke godt nok. Hun var simpelthen ikke tilfreds før hun fik sine små buttede fingre i MIT stykke kagemand! Så sådan blev det. Og hun spiste et par bidder og så sådan ud imens. Rimelig selvtilfreds, haha!:

Dejlige 1-årige!

One Comment

  • Trine

    Stort tillykke med hende! Det ser hyggeligt ud – og hvor er hun blevet stor 🙂

    God idé med genbrugsgaverne, og ja det er nok noget mere besværligt en et klik på www.

    Kagemanden ser godt nok også lækker ud, så jeg forstår Sonja!! 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *