EN AFTEN UDE MED PIZZA OG BOYBANDBANKO

Lige så meget som jeg elsker al min tid med mit barn, lige så meget elsker jeg at få en pause indimellem og at komme ud og være noget andet end bare mor. Det giver fornyet energi og overskud til hverdagen. I sidste weekend var jeg ude med nogle af dem, jeg har læst på seminariet med. Vi spiste pizza på Mother (deres pizza med burrata er insane!!) og så var vi til Boyband banko i Absalon.

Det var ellers ikke nemt at skaffe billetter til! Jeg sad klar kl 12, og havde puttet fire billetter i kurven, men så nulstillede det hele og billetterne var væk fra kurven, og der var udsolgt. Klokken var stadig 12 på det tidspunkt! Min veninde Julie kom igennem og fik skaffet 4 billetter, men vi manglede stadig 3…

Det lykkedes mig så at vinde 2 billetter i deres facebookkonkurrence, og da der så var en i selskabet, der desværre ikke kunne deltage alligevel, så gik det op.

Vi havde en skøn aften med øl, drinks og Boybandmusik for fulde hammer.

Det var musikbanko, så alle tal på bankopladen var i stedet erstattet af sangtitler såsom “Uptown Girl”, “I want it that way” og “Relight my fire”.

En fantastisk aften!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *