10 RANDOM FACTS OM MIG

Så følger jeg i Venterpaavins fodspor og kommer her med 10 tilfældige facts om undertegnede…

1.Jeg er en kæmpe remouladesnob. Det SKAL være dén fra Graasten og JO, jeg kan godt smage forskel! Jeg gider simpelthen ikke det dér tarvelige billige stads. Væk med det. Hjemmelavet er også helt ok. Men “budget-remo”, det skal skride fra mit liv. Helt seriøst.

2.Jeg er voldsomt fascineret af små samfund i verden, der ligger mega afsides. Eller hvor der bare er sygt koldt, som f.eks. Yakutsk i Rusland. Hvordan klarer folk sig og lever livet disse steder? F.eks. i en bygd i Vestgrønland, på Svalbard eller midt i stillehavet? Den slags kan jeg bruge lang tid på at gruble over og at Google billeder fra de forskellige steder – eller min yndlings, søge på stedet på Instagram og se hvilke billeder, der er taget dér.

3. Jeg er både enormt fascineret af – OG enormt bange for universet. På den måde hvor en tur i Planetariet både er lige dele mega spændende og mega angstprovokerende. Jeg har i hvert fald siddet i deres kuppelbiograf med svedige håndflader og åndenød, fordi jeg synes de der close-ups af vilde steder ude i universet var liiiige lidt for skræmmende på en måde.4. Jeg vælger hvid- og mælkechokolade over mørk any day. Og faktisk vil jeg bare helst have Kinder, Marabou eller Milka fremfor alt muligt fancy chokolade i en æske. Som jo altid er dét, man får når man får chokolade i gave. Tanken er sød – men jeg ville helt seriøst blive meget gladere for en plade Marabou til en flad 20’er.

5. Jeg har nemmere ved at sige hvilke kendte kvinder, jeg finder smukke og attraktive, fremfor hvilke kendte mænd. Og jeg er ikke til kvinder. (Men Alicia Vikander er viiirkelig pæn!)

6. Jeg har engang vundet en rygsæk fyldt med slik fra Toms Chokolade, fordi jeg stillede mig op på gågaden i Holstebro og sang karaoke til “Kald det kærlighed”. Jeg var 11 år. Min veninde var også med, og hun vandt førstepladsen ved at synge “Det’ hammer hammer fedt”.

7. Jeg var 21 år, før jeg hørte Queens “Bohemian Rhapsody”. Det var til en fest, og ALLE sang med, og jeg tænkte bare “hvad pokker er det for en lorte-musical sang som de alle sammen synger med på??”. Siden blev jeg klogere. Og i dag elsker jeg det nummer.

8. Jeg renser ikke min hud før jeg går i seng og det har jeg aldrig gjort. Jeg fjerner heller ikke min mascara. Min hud virker altså helt ok trods det, men måske jeg bliver ramt af hud-nemesis og vågner op en morgen og ligner en punkteret tivoli-ballon?

9. Jeg har aldrig forstået hypen med tarteletter. SORRY!

10. Jeg har 7-9-13 aldrig oplevet at miste min telefon. Utroligt nok

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *