SONJAS FØRSTE JUL

Har I haft en dejlig jul derude? Jeg holder meget af jul, men egentlig tror jeg efterhånden, at jeg holder ALLERmest af adventstiden – som er fyldt med hyggelige arrangementer, julelys, julemusik, julepynt, Tivoliture, tid med venner og familie og forventninger. Juleaften er ligesom kulminationen på adventstiden. Og dét kan selvfølgelig også noget. Og vi havde en dejlig aften i selskab med min familie. Og selvom det var Sonjas første jul, så havde jeg ret lave forventninger til aftenen – for man ved sgu aldrig hvordan det går, med sådan en baby! Men heldigvis klarede hun aftenen i stiv arm – også selvom hun vågnede halvanden time efter putning i et anfald af falsk strubehoste, og derfor måtte komme op og være med til “voksenjul”, og først sov igen, da vi var hjemme 00.30. Men dét tog hun virkelig flot. Af hjertet tak, Sonja!

Det obligatoriske billede foran juletræet – selvfølgelig skulle vi da også ha’ sådan et, også selvom Sonja ikke var meget for fotoshoot lige på dét tidspunkt 😉
På vej til jul i Måløv – med sneeeee på markerne, yes!
Vi fik også gået en tur mens sneen dalede. Magisk!
Sonja vågnede i tide til at se lidt Disneys Juleshow, og hun var meget fanget af det.
Efter juleshow åbnede børnene gaver
Sonja fik bl.a. en xylofon (som vist har været fætters, hvilket jeg elsker – for jeg elsker virkelig genbrug!) og hun er helt vild med den, kigger stolt og smilende op på os, når hun spiller på den – haha!
Julemiddagen blev i år leveret af Meyers – og skulle vi selv “bare” varme det op. Det kræver stadig lidt arbejde, men væsentligt mindre end sædvanligt. Og helt ærligt, så handler julen sgu da først og fremmest om at hygge sig, så det var virkelig dejligt ikke at skulle stresse for meget over mad (siger jeg, der ikke rørte en finger i år). Men det kan altså varmt anbefales at få julemad udefra, jeg tænker ikke det er sidste gang, vi tyer til den løsning.
Selvom ingen af os følte, vi havde købt ret mange gaver, så var der alligevel en del under træet, og det tog sin tid at komme igennem. Men hyggeligt var det 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *