JUL I TIVOLI – 11 ÅRS FEJRING

I går var det et år siden at vi holdt vores dejlige kærlighedsfest på Bryggen.

Det betyder, at vi nu har været sammen i 11 år (!). Dét er altså ret så vildt, synes jeg.

Så i går markerede vi det med en tur i juletivoli. Det er jo altid hyggeligt, og så smukt når mørket falder på og de mange julelys lyser op.Vi kom kl. 16, og der var siiiiindssygt mange mennesker. Men efter en time stilnede det heldigvis af – børnefamilierne skulle nok hjem og spise 🙂Sonja sov en sen lur i barnevognen – og så kunne vi lige tage et cheesy selfie 😉

Så imponeret over hvordan de får alle lysene på det juletræ…Tænk at han har holdt mig ud i 11 år!

Da Sonja vågnede gad hun ikke lige sidde i vognen, så hun kom i viklen. Altid så hyggeligt <3Vi kiggede på de fine julelys sammen…og var inde at se honningkageslottet. Her var viklen også praktisk, da barnevogne ikke må komme derind.

…meeen, så gad hun heller ikke sidde dér mere! 😀

Så hun kom i vognen igen og blev fodret lidt af 🙂 Så fint med candycanes!Corny familiebillede? – Ja tak 😉På vejen hjem gjorde vi holdt ved Jagger og nød en herlig årsdagsmenu. Vi ender sgu ofte med burger, men det fejler jo heller ikke en skid 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *