IT’S BEGINNING TO LOOK A LOT LIKE CHRISTMAS

Så for Søren, så er der dælme pyntet op til jul her på matriklen! Jeg ææælsker jo at pynte op til jul, og går (nok lidt for) meget op i det. Vi plejer at have et juletræ i den ene stue (se hvordan det så ud sidste år lige her), men med en lille kravlenisse i hytten, der elsker at rejse sig op af alting, så synes vi ikke lige det er den bedste idé i år. Men næste år – så skal vi klart have et træ igen!

For at kompensere for manglende “gran-stemning” har vi købt en plastic-fantastic fake granguirlande i Harald Nyborg(s webshop), og den giver nu en ret hyggelig stemning, som den hænger der rundt om vinduet. Man skal bare lade være med at gå for tæt på den, den er ikke så køn på klods hold, haha!

Men de fine julelys bidrager til en hyggelig julestemning i stuen. Jeg er ret vild med det!Dét at vi ikke har juletræ i år gav et par udfordringer – for hvor skulle jeg så ligge mine pakkekalenderpakker fra mine to veninder? Jeg endte med at hænge dem fast på en tøjbøjle, som så hænger på en skrue i væggen (her hænger normalt et billede, men det har jeg taget ned midlertidigt). Og så har jeg pyntet bøjlen med glimmerstads fra Tiger.Synes faktisk det er blevet ret så fint:
Og så var der dét med julepynten – de fine glas”kugler”, som vi samler lidt på – hvor skulle de nu hænge, hvis ikke på juletræet? Løsningen blev at hænge dem i lyskæden.Det er faktisk en god løsning, hvor de virkelig kommer til deres ret og vi får den fulde fornøjelse af at kigge på dem.Ovenpå vores bogkasser er der også pyntet. Her er der tale om en regulær grisefest, simpelthen!Den glade flyvende julegris er fra Gaa Grøn. Den måtte jeg bare eje!Og ingen jul uden E.T. englen! Købt det første år, vi boede i København, i den fineste lille biks på Vesterbro, som desværre ikke eksisterer mere. Gad vide hvad der er blevet af hende, der havde biksen – hun var simpelthen så sød. Englen med æbleskiver er en souvenir fra vores besøg i Solvang i februar 2017.Sonja er blevet til en kravlenisse 😉 I øvrigt den eneste nisse, der får lov at være her – jeg er bare ikke til nisser… Synes de er grimme og/eller uhyggelige.Men hende her – hun er da en ret sød nisse, hehe… 🙂Årets kalenderlys – fik endelig lavet dekoration i går. Og årets “adventskrans”. Glemte dog at tænde lyset i søndags. Som det kan ses, så har lysene været tændt – stagen står normalt i vindueskarmen i den anden stue, og jeg gad simpelthen ikke til at sætte nye lys i.Vinduet i den anden stue:Her kører vi lidt skov/nordisk tema:Den fine lysestage med krybbespillet har Sonja fået af sin farmor og farfar. Den er så fin!Julekitch – med diverse souvenirs og halløj

Min veninde har lavet denne kugle til os – så fin!

Glædelig december! Har I også fået pyntet op i stuerne?

 

2 Comments

  • Line

    Åh, her er stort set ingen julepynt! Netop også på grund af ny beboer i husstanden, haha.

    Men vi har kalenderlys, en julesok, advents”krans” (pyntet lysestage), juletræ indenfor i kontoret med en lyskæde omkring, juletræ udenfor og det er vist det. Det ligner mig slet ikke 😉

    /Line

  • Bex

    Åh det lyder nu ellers som om I er godt med. Og bare vent, inden du ser dig om kommer W hjem med selvproduceret julepynt og insisterer på at der skal flytte en nisse ind 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *