BARSELSGLIMT#10

(Jeg skal godtnok liiiiige vænne mig til denne WordPress opdatering, så hvis der er lidt skønhedsfejl hist og pist er det nok derfor…)

Hvad den seneste tid på barsel er gået med….

…gåture med viklen – er blevet ok til at få jakken på ryggen, når hun er i viklen. Det kræver nemlig lidt skills.

…været på biblioteket for at lege. Sidst vi var der, var der både boldbassin, Bobles og en snurretop m.m., så det var ærligt talt en lidt skuffende omgang denne gang. Men der var en bil, man kunne rejse sig op af, og andre børn at kigge på, så det var åbenbart fedt nok.

…Jeg har været ude med mødregruppen! En lørdag aften uden unger, på vinbar med fire retter lækker mad og vin dertil. Det var skøøønt!!

…vi var på Antidote på Jægersborggade, hvor vi fik deres julemenu. SÅ godt!

…jeg har bagt julesmåkager i selskab med min søster og hoold nu op, hvor kan vi bare konkludere at vi nok ikke bliver udtaget til casting til Den Store Bagedyst 2019, haha! Første pladefuld fik for meget, og var lige til at smide ud, og så var der en masse, der fik for lidt – men det kunne da reddes. De smager heldigvis rigtig fint nu, men vi følte os godt nok komplet bage-inkompatible, haha!

…vi har været i juletivoli sammen med lille Frida og hendes mor – Rasmus’ kammerats kæreste fødte fire måneder efter mig, og det er så hyggeligt at kunne mødes og lave ting sammen med vores piger 🙂

…vi har været på legeplads og gynget. Kæmpe hit! Tænk, at vi har en baby, der er så stor nu, at man kan tage på legepladsen med hende?

…vi har spist sushi (fra Too Good To Go (Suhsimania)) og set julefilm en aften, efter Sonja var puttet. Filmen vi så, var Bad Moms Christmas, den var faktisk ok sjov.

…jeg har været til luciagudstjeneste (med efterfølgende æselridning på æslerne Jens og Joan – det sprang jeg dog over ;P – i selskab med min mor og Sonja, og det var simpelthen så fint.

….vi har været på Hotel Chocolat og drikke varm kakao. En decembertradition! Jeg kan huske, at jeg sidste år tænkte, at næste gang ville vi have vores lille datter med <3

…bagefter nød vi de smukke julelys i indre by.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *