10 GANGE DECEMBER

Endnu et kig tilbage i arkiverne – fordi det er lidt skægt 🙂

2008: Jeg besøgte min veninde, som på det tidspunkt boede i Tyskland, og vi var på julemarked. Såååå hyggeligt!2009: Jeg var utroligt glad for disse øreringe med ugler. Det var dengang ugler var meget moderne 😀2010:Vi var en tur i Den Gamle By – som altid i december, i de år vi boede i Århus.2011: Jeg havde lavet julepynt af Fimo-ler:2012: Vi var ude at spise på en restaurant i Århus, som ikke eksisterer mere – men hold nu fast dét var godt. Det er én af de bedste restaurantoplevelser, jeg nogensinde har haft.2013: Første december i København, og dengang vi boede på Vesterbro – med udsigt til slagtergårdene, der nu er revet ned…2014: En decembertradition – varm chokolade på Hotel Chocolat2015: lille babynevø ser vores juletræ <32016: Til julefrokost med gymnasieklassen, 10 års jubilæum det år.2017: Den skønneste bryllupsfest på Bryggen2018: Matchende juletøj til mor og datter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *