SOMMERHUSTUR

I sidste weekend var vi et smut i sommerhus. Rasmus havde fri både fredag og mandag, så vi havde en skøn forlænget weekend i det nordsjællandske. Det er nærmest en tradition at vi tager i Rasmus’ tante og onkels sommerhus om efteråret – sådan så det for eksempel ud sidste år. Det er så hyggeligt at være i sommerhus om efteråret synes jeg.

Vi tog af sted fredag formiddag – Sonja kom i bæresele og bærejakken ud over, og så blev barnevognen brugt til alle vores pakkenelliker 😉

Rasmus og alle vores sager:
Smukke efterårsfarver i sommerhusområdet:
Fremme. Udsigten ud mod haven:Sonja havde en fest med at møffe sig rundt og udforske nyt territorie. Små hvin af fryd mens hun kastede sig over at slikke bordben og hive skuffer ud og andet fedt.<3Da Sonja var blevet puttet tændte vi op i brændeovnen. Så hyggeligt!Lørdag blev Sonja puttet til formiddagslur i barnevognen, og så gik vi ind til Hornbæk langs vandet.Det er sådan en smuk gåtur, især i solskin
Ham her<3 Fremme i Hornbæk lagde vi ud med en gåtur på havnen.
Sød type:Vi var en tur i genbrug og så fik vi købt ind – hvilket vi brugte en evighed på, hooold nu kæft altså, vi var nærmest ved at rive hovederne af hinanden tilsidst, fordi vi også var lidt hangry – skide god kombi jo 😀 Nå, men vi fik købt nogle sandwiches og fik stillet sulten, og så var alt godt igen, haha!

Og så gik turen hjem igen, her tog vi Lokalbanen.
Fin gåtur gennem skoven hjem til sommerhuset.Sonja sov sødeligt, så det udnyttede forældrene til uforstyrret kaffe-kage-hygge. Jordbærtærte med browniebund fra bageriet “Bagt” (som har åbnet filial farligt tæt på os på Nørrebro i øvrigt!). Sindssygt lækker kage (vi gemte resterne til Bagedysten om aftenen. Man skal altid huske at have kage, når man ser “Den Store Bagedyst”.)Søndag var stille og rolig:Vi begav os ud en tur i området omkring Rudolph Tegners museum. Smuk vild natur.

Familieportræt:Statue af ammende kvinde. Hun så liidt træt ud – jeg kan relatere, haha!Blikket hun giver sin far <3Smukkeste mennesker i smukkeste natur:

Mandag var afrejsedag, så den blev brugt på at gøre rent, pakke osv. Sonja røg på ryggen – så var der styr på hende 😉 Posen på hovedet var for at skåne mine nakkehår fra små fingre 😉 Og ja, sjusket binding og poppet sæde, sådan er det indimellem.Stakkels Sonja fandt en kæmpe hveps på gulvet – som var halvdød, men åbenbart stadig så levende, at den kunne stikke hende i fingeren. Nøj, hvor hun græd! Vi havde godt set og – ikke mindst hørt! – den store hveps aftenen forinden. Den lød nærmest som en plæneklipper! Det gjorde uden tvivl meget ondt at blive stukket, og det gjorde ondt længe. En masse amning, trøst, nus og lidt tegnefilm på iPad, efterfulgt af vild leg med far og så var hun glad igen <3
Og så gik turen hjem igen mod Nørrebro, efter nogle skønne og afslappende dage sammen i sommerhus. Så skønt at have tid sammen! Og så skønt at sove i en dobbeltseng, der er 180 cm bred, med rigelig plads til Sonja i smørhullet – dét kan jeg godt drømme om, sådan en stor seng! 😀
Gid man havde plads til sådan en… 🙂
Glade typer på vej hjem fra sommerhus:

2 Comments

  • Lykke

    Hvor ser det bare ud som om i har haft en skøn sommerhus tur 🙂 Da jeg læste det kunne jeg tydeligt huske indlægget fra sidste år hvor du var gravid og i også købte jordbærkage med brownie bund (og noget med en forkert marengs?) og at du skrev om at i nok næste år ville tage op i sommerhuset som en lille familie, det må være hyggeligt at kunne kigge tilbage på 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *