SKOVTUR OG GRÆSKAR PÅ SAMSØ

Hermed en omgang billeder fra da vi var på Samsø nogle dage i oktober. En dag kørte vi til Brattingsborg skov – et par gange om året er det i en kort periode tilladt for biler at køre igennem skoven og ned til vandet. Det udnyttede vi. Der er jo intet smukkere end en skov om efteråret Helt eventyrligt jo!Sød og træt lille medpassager. Hun faldt i søvn kort efter dette billede 🙂Og se lige en imponerende flot fyr, der gemte sig inde i skoven!:

Vi kørte helt ned til vandet

En anden dag kom Sonja på ryggen, og vi besøgte Sonjas oldemor på kirkegården. Og gik igennem lidt skov på vejen hjem.

Viklekæden er vi glade for, da de små pilfingre ellers har det med at flå samtlige nakkehår ud.. av av av 😀

Efterår på Samsø betyder også græskarsalg! Og naturligvis var vi også forbi en vejbod med massevis af fine græskar.
Så mange forskellige fine og smukke græskar

Disse græskar mindede mig om popcorn

Jeg kom til at tænke på Yayoi Kusama, da jeg så dette græskar (vi så hendes fantastiske udstilling på Louisiana for tre år siden). Vi købte det med hjem, og det står nu og pynter så fint herhjemme :))

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *