OLSEN BANDEN UDSTILLING

Da Rasmus i sin tid havde fødselsdag gav jeg ham en lækker trøøøj’ – OG billetter til at se udstillingen om Olsen Banden på Nordisk Film. Fordi det bare altid er sjovt og hyggeligt at lave noget sammen! 🙂Indgangen til udstillingen var selvfølgelig lågen til pengeskabet:Keld og Yvonnes dagligstue:Den lille familie 😀

Yvonnes farverige kjoler:

Flere farverige kjoler:En træt lille møf <3

Udstillingen var ikke så stor – det var hyggeligt nok at se, men om det er et must at se vil jeg ikke sige. Med mindre man er superfan! Og det var nogle af dem, der var inde til udstillingen tydeligvis. Shit manner! 😀 Det var faktisk mere underholdende at betragte dem end at betragte selve udstillingen, haha! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *