BARSELSGLIMT#9

Hvad barselslivet har budt på…

…en tur på BogForum, sammen med Sonja. Jeg elsker BogForum, men shiiiiiaaaat der er mange mennesker!! I år fik jeg ikke lige hørt nogle snakke, til gengæld så jeg Gurli Gris. Såå deeet… 🙂 …været til fødselsdag hos studieveninde, der nu bor i et dejligt lille hus i Køge. Og når man sådan skal ud uden baby, så skal man lige se lidt godt ud jo!
…Denne vanvittigt lækre kage blev serveret! Oh my!…vi har været til Halloween på Jægersborggade. Det vrimlede med udklædte unger! Om nogle år er det Sonja <3klam edderkop!…jeg tager ofte ud til mine forældre. Det nyder vi begge. Her havde Sonja en fest med at lege i en stor papkasse en dag:…vi har kigget på kirsebærblomster af papir i Marmorkirken. Pænt!Den lille familie:…vi har hygget med familien, og Sonja har stjålet bolle fra sin fætter, haha!…vi har hygget med lækker takeaway fra Maui Poké…været på eventyr med bussen, til hygge med søde APA-babyer og deres mødre!…haft legestue hjemme hos os, med venner og venners børn:…været i legestue efter babymusik i Osramhuset, og nydt at farmand havde tid til at tage med en dag:Sonja kravlede gennem tunnelen. Vi var meget stolte! 😀Bagefter tog Sonja en lur, og forældrene tog en kebab til frokost.Solen har tittet frem fra sit skjul, og vi har nydt det! Den er et sjældent syn her i november.Nogen er blevet 9 måneder, og nogen kan sidde, kravle og rejse sig op af ting :-O. Helt normal babyadfærd, når man er den alder altså, jaja, men jeg synes jo det er vildt… 🙂 Jeg har jo lige født hende?!…jeg har været i biografen med min mor og søster. Elsker at jeg kan få lidt “baby-fri” i ny og næ. Rasmus kan heldigvis sagtens klare putningen af Sonja uden problemer, og selvom jeg nyder at putte hende og være hjemme, så er det virkelig også dejligt at komme ud – bare engang imellem. Og bioture i mørket er jo genialt. Vi så “Den tid på året” og den er simpelthen så morsom! I dén grad seværdig!Vi har været til et arrangement hos Bærebarn i Jægersborggade, hvor Levate Wraps kom og viste lækre prototyper frem, som vi fik lov at røre ved og prøve.Sonja er ret træt her, men kunne godt lige lokkes op i denne bløøøøde sag fra Levate. Shit, den er flot! Billedet er taget af Maria fra Bærebarn:Her til eftermiddag/aften har vi hygget med familien i anledning af min brors fødselsdag. Vi var samlet hos min søster. Vi gik hjem derfra (magtede ikke bussen – selvom det næppe var så crazy som på vej derud, pga. Black Friday :-O). I Blågårdsgade var der så fint med julelys:Sonja faldt i søvn på vej hjem. Og det lykkedes mig faktisk at få hende ud af viklen, af med huen og i seng uden hun vågnede. Så føler man sig sej, haha!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *