10 GANGE NOVEMBER

Åh, jeg synes altså det er skægt at kigge tilbage i arkiverne. Håber I bærer over med mig!

2008: Til surprisefest i mit allerbedste outfit anno 2008 – stor sløjfe i håret og højtaljet nederdel.2009: For engangs skyld havde jeg ryddet op i min lille kollegielejlighed… (det her var før jeg flyttede sammen med Rasmus)2010: Til julefrokost i en ny kjole (som jeg havde vundet i en blogkonkurrence – det var dengang, det faktisk var muligt at vinde noget, fordi der ikke var så mange blogs og bloglæsere i DK :P) – shit, jeg elskede den kjole!2011: Første gang, vi var i juletivoli. Jeg elskede deres russiske tema i øvrigt. Shit, så flot!2012: Rasmus og jeg og Rasmus’ mor var til thanksgiving på Memphis Road House i Århus. Det var så vanvittigt lækkert mad!2013: Vi var flyttet til København, men var et smut i Århus til halloweenfest. Klædt ud som tandfe og tand!2014: Vi så Olafur Eliassons udstilling på Louisiana.2015: Jeg medvirkede (for første gang) i et lille hulahopshow på Nationalmuseet. Det var vildt! Jeg lavede så mange fejl! Men det var en mega fed oplevelse.2016: Jeg mødte et af mine helt store idoler! Nemlig Don Rosa.2017: Rimelig gravid og klar til julefrokost!

2018…..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *