EN AFTEN UDEN BABY

For efterhånden længe siden blev der købt billetter til teaterstykket SKAM 2 på Aveny-T. Jeg skulle af sted i selskab med mine søde studieveninder fra pædagogseminariet. Det var så også første gang, jeg skulle være væk fra baby – sådan, i længere tid ad gangen. Jeg var spændt på hvordan det mon ville gå, for det er som regel altid mig, der står for putning. Men op til at jeg skulle af sted øvede vi, at Rasmus stod for det nogle gange, og det gik heldigvis fint. Ligeså afprøvede vi om hun mon ville tage en flaske med modermælkserstatning, og den labbede hun gladeligt i sig. Hun er åbenbart ikke så kræsen (endnu). Derfor havde jeg ro i sindet, da dagen oprandt, og jeg skulle af sted. I dagens anledning havde jeg taget en ikke-ammevenlig kjole på i silke – en af mine alleryndlingskjoler fra Stine Goya. Håret var løst, og jeg ville også have taget læbestift på, hvis ikke det var fordi Sonja havde givet mig et rivesår lige over læben. Jeg tror ikke det ville have været så flot i kombination med læbestift…Mens jeg hoppede på cyklen mod Frederiksberg vinkede jeg adjøs til mine yndlingsmennesker, som tog en tur i Føtex med viklenVi havde booket bord på Café Sokkelund, hvor vi skulle spise inden forestillingen.Vi bestilte Aperol Spritz, men fik at vide at de lavede dem på noget andet end Aperol (…but why??) – vi bestilte alligevel, men det smagte altså slet ikke lige så godt som den klassiske Aperol Spritz. Til gengæld points for at pynte med bær, det var festligt!Her er vi så, hele flokken. Skønne, skønne damer.Vi bestilte alle burger – og den ER god, men hvor jeg for fire år siden mente at det var den bedste i København (det var den måske også, på det tidspunkt) så må jeg sige, at den er blevet udkonkurreret siden. Og så ved jeg ikke om deres fritter er blevet dårligere, eller jeg bare er blevet vant til bedre, men dem var jeg decideret uimponeret over. Til gengæld er det lækkert nok, at man får bearnaisedip til.

Så var det teatertid! Vi havde fået rigtig gode pladser, så det var fedt at man var tæt på skuespillerne, og kunne se deres mimik tydeligt osv. Rasmus skrev lige inden forestillingen gik i gang, at putningen var gået fint, og så kunne jeg med ro og mag sætte mig tilbage og nyde showet. Og det var rigtig godt! Men hvor anden sæson af SKAM klart er min favorit på TV, så må jeg sige at jeg faktisk synes teaterstykket om første sæson var bedst (som jeg var inde at se sidste år). Jeg kan ikke helt sige hvorfor – det var nok en kombination af en masse småting – men SKAM 2 er bestemt seværdigt, hvis man er SKAM fan!Da forestillingen var slut satte vi kursen mod en nærliggende bar, hvor vi satte os, blot for at få at vide at der var “30 minutters ventetid på drikkevarer”. Det gad vi ikke vente på. Da en anden tjener spurgte os, om vi skulle have noget ligesom vi skulle til at gå, sagde vi nej tak, for vi havde hørt at der var en halv times ventetid “naah.. 29 minutter” svarede hun. Øhh okay, jamen så lad mig da fluks bestille, det ene minut gør jo en verden til forskel?!
Så vi gik videre til Alléenberg, hvor vi kunne få vores øl med det samme. Jeg nuppede bare en enkelt, inden jeg vente snuden hjemad. En kold fynsk forår – så bliver det næsten ikke bedre! Godt smagte den i hvert fald, men det er godt nok også længe siden, jeg har drukket sådan én!Der blev grint og fjollet, og vi skulle lige prøve om vi kunne det dér trick med hænderne og øjet, som ligesom var en instagramting for nogle uger siden efter en fodboldspiller vist nok havde gjort det (?). Skørt er det. Og svært! Jeg får sgu da helt krampe i hånden af det.Det var bare så skønt og hyggeligt at komme ud. Jeg har ikke haft det store behov for at komme ud og væk fra min baby (hvis man har et større behov end jeg skal man ikke skamme sig over det! Jeg er bare blevet lidt kedelig på mine gamle dage) – men det var virkelig dejligt at komme lidt væk hjemmefra og næsten glemme at man havde en baby for en stund 🙂 Og så var det bare dejligt at komme hjem med fornyet energi! 🙂

One Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *