VEGANSKE DONUTS, ALEXANDERPLATZ OG RAMEN (BERLIN MED BABY, DAG 5)

Så fik jeg endelig lid tid ved computeren igen, så jeg kan fortælle videre om vores ferie til Berlin. Vi havde sådan en dejlig tur, og det var skønt at have så meget tid sammen som familie. Vi tog det bare stille og roligt, og nød at ligge og putte i dobbeltsengen alle tre om morgenen.På vores næstsidste dag i Berlin gik vi til Neukölln, og gjorde holdt ved dette sted med veganske donuts. Det er helt vildt så mange veganske spisesteder, caféer, bagerier, issteder m.m. der er i Berlin. Dér er de virkelig langt foran! Og det er godt, for vi ER nødt til at tænke mere vegetarisk og vegansk ift. klimaet. Og de veganske donuts her smagte altså ganske fremragende!Nammenamme!Den ene donut var med mactha-creme. Det var næsten for meget af det gode, haha! Men det skulle da prøves!
Neukölln/Kreuzkölln er et super charmerende kvarter, som ikke er så overrendt som så mange andre steder, og med små perler af caféer og butikker. Jeg var blandt andet inde i en super fin vintageforretning, der bl.a. solgte japanske kimonoer.Sonja kom på ryggen af far <3Vi fandt Kinder Bueno is!! Den var god. Jeg eeelsker Kinder Chokolade. Mere end al muligt fancy chokolade. Giv mig Kinder, og jeg er lykkelig! 🙂Så sidder man bare lige deromme på ryggen, og må ikke få noget is.. haha!…så lægger jeg mig da bare til at sove!!Fine Berlin, altså!Det gode ved Berlin er, at der altid er en bænk under et træ, hvor man kan amme.En af de fine nye vintagekjoler. Elsker den!
Den lille familie!Efter et pitstop på hotellet, besluttede vi os for at være RIGTIGE TURISTER og tage ind til Alexanderplatz (og ja, jeg havde lige skiftet tøj…)Sonja faldt i søvn i bæreselen, og vi fik currywurst og var en tur i (…frygtelige!) Primark.
Vi var også forbi Die Hackeschen Höfe. Rigtig fint sted, synes jeg.En af baggårdene så sådan ud:Pitstop i en af baggårdene.Det var efterhånden tid til aftensmad, men der var ikke rigtig noget, der fristede omkring Alexanderplatz (… det er også meget turistet), så vi tog tilbage til hotellet, hvor vi så ville prøve at finde ud af, om der var noget godt i nærheden (og jeg skiftede tøj igen, ha! Alle kjoler skulle da prøves)Vi gik mod Neukölln igen, hvor vi fik et bord ved et ramen-sted. Desværre var der ikke rigtig plads til barnevognen LIGE ved vores bord, så vi stillede den lidt væk og håbede at Sonja ville ligge og lege lidt for sig selv. Hun fik også charmet diverse tjenere 😉…meeeen hun gad selvfølgelig ikke ligge selv særlig længe, så jeg måtte kaste mig ud i disciplinen: spise ramen med baby på armen! (hey, det rimer!) det lykkedes heldigvis, selvom det ikke var helt optimalt 😉 Meeen sådan er det med en baby, haha! 😀Det var god ramen, men vi blev dog enige om at Ramen To Biiru på Nørrebro laver bedre ramen. Dét er jo en god erkendelse at gøre sig 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *