BARSELSGLIMT#7

Lidt om hvad jeg har bedrevet tiden på barsel med på det seneste…

…vi har spist ramen på vores yndlings ramensted her i København, Ramen Tu Biiru.…jeg har fortæret en del kage. Både hos mine forældre og så fordi vores overbo åbenbart havde for meget kage med hjem fra arbejde. Hurra for søde naboer! 🙂Gulerodskage, oreokage, bærmoussekage……Hyggelige stunder med mødregruppe og søde APA-damer + babyer. Og ja, hun faldt i søvn i barnevognen! Helt vildt.Vi besøgte KU.BE ved Flintholm Station, og Sonja syntes det var vildt sjovt at sidde i dette hul ved tumleområdet.. 😀Vi har også været på café med et par stykker fra mødregruppen:…dejlige stunder med familien – både mine forældre, søster, svoger og nevø samt Sonjas oldemor, farmor, tante og onkel har vi set.Klap klap! 🙂…masser af viklestunder! På tur i indre by, hvor der blev købt nogle ting for Sonjas dåbsgavepenge:
…gåtur til Den Sorte Plads:…vi har øvet os i rygbindingen “double hammock”

(ens nakkehår er altid lidt udsatte, når man bærer på ryggen…)(den flotte strikttrøje her har min søster strikket til mig i fødselsdagsgave, og jeg ææælsker den!)

…hun har også strikket denne trøje, og jeg synes det er fedt at det endelig er er ved at blive køligt nok til strik 🙂…jeg elsker vores (næsten) daglige viklegåture <3

Ringslyngen bruges, når det skal gå hurtigt og vi ikke skal så langt. Når barnevognen skal hives op fra kælderen (hvor den står hver gang vi ikke bruger den), når vi skal til babysalmesang og når hun dælme ikke finder sig i at ligge i barnevognen de 200 meter fra stationen og hjem til mormor og morfar 😀
Vi har også været på vikleture som familie! Det er det bedste. Her på vej hjem fra loppemarked:…her til loppemarkedet. Sædet kiksede, så jeg måtte binde hende på foran i stedet. Loppemarkedet var et med retrolegetøj, og jeg gik helt i nostalgi over My Little Pony, Barbiedukker og Polly Pocket i massevis.(kom hjem med det her):Og apropos loppe og legetøj – så kom dette med hjem fra genbrug i Måløv til bare 14 kr i alt! (der var udsalg).
Jeg har som udgangspunkt ikke lyst til at købe legetøj fra nyt, når man kan få så meget fint brugt til gode priser. Også for miljøets skyld, ikke mindst!Rasmus er også glad for at vikle – når jeg binder den på ham på forhånd (front cross carry)
Viklen var også i brug, da vi var til Bilfri Søndag på Nørrebrogade
 – og der var sørme sovestøv i viklen!
Og gratis falafler til Bilfri Søndag!…så er jeg begyndt til hulahop igen! Dog uden Sonja, haha – men det skulle da lige afprøves om man kunne hulahoppe med en baby på ryggen 😉 Det er SÅ rart at have halvanden time om ugen, hvor jeg bare kommer ud og er MIG SELV og dyrker en interesse der er MIN. Det giver mig så meget energi.Rasmus var sød at komme hjem med en buket blomster til mig – mine yndlingsblomster er nemlig georginer, som er i sæson lige nu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *