BARSELSGLIMT#6

Nu er det efterhånden længe siden, jeg sidst lavede sådan et opsummeringsindlæg. Og selvom tiden på barsel ikke altid er sådan meeega actionpacked så er der alligevel sket lidt. Lad os tage et kig:

Jeg har blandt andet:

…haft knap så meget succes i køkkenet. Fuck jer, Aarstiderne for at sige, at det “heldigvis er nemt at porchere et æg”.

…en anden dag var der majs ud over det hele… hvem henter en voksen? Helt ærligt?!…jeg har også set mine veninder. Endda en enkelt gang uden baby, hvor jeg rigtig nok havde taget pænt tøj på og alt muligt!…og så en anden gang med Sonja som sidekick 🙂 …og med besøg fra Line, der havde været så sød at tage en legekammerat med til Sonja 😉 To søde blerumper hyggede sammen i stuen, og sov begge en laaaang lur efter lidt legetid sammen. Og så var det bare hyggeligt at se Line igen – og at kunne snakke sammen uforstyrret, mens ungerne sov synkront.
…jeg har også set min familie, og Sonja har nydt tid med sin søde fætter <3…jeg har været i svømmehallen med Sonja! Noget, jeg ellers havde forsvoret skulle ske mens hun var baby (JA, onde mor!) men simpelthen fordi jeg fik koldsved bare ved tanken. Al den logistik – puha og nej. Men allieret med to søde mødre fra mødregruppen, så kom vi af sted, og Sonja elskede det. Så det er ikke sidste gang, det sker 🙂 (…især ikke fordi jeg jo for dælan skulle have et par godkendte badeshorts til barnet, og de altså kostede 170 kr. Av.)…jeg har spist god mad – og is! Her fra Miklagaard:…og pizza, fra Miklagaards nyåbnede pizzaria (hvilket betød åbningstilbud!). Det var virkelig gode pizzaer!…running sushi har vi også fortæret. Perfekt at man kun skal bruge én hånd til at spise med pinde 😀…jeg har spist pandekager efter sidste omgang Apa (😢). I intet mindre end 9 måneder har jeg ugentligt haft min gang hos Apa. Til fødselsforberedelse, efterfødselshold og slutteligt motorik for baby. Jeg har haft den samme underviser hele vejen, og gået med mange af de samme kvinder. Så hyggeligt. Jeg håber virkelig vi vil blive ved med at holde kontakten!…jeg har været til mit første “viklegrams” nogensinde. Helt vildt skørt koncept, men egentlig også hyggeligt. Ja, det går bare ud på at gramse på hinandens vikler og prøve dem. En rigtig sød viklemama overtalte mig til at prøve en håndvævet vikle – som vistnok koster 7000kr! Jeg havde en anelse pres over, om Sonja mon ville gylpe på den. Det skete HELDIGVIS ikke! Nøj, den var blød og lækker, den vikle! Men 7000 kr… det er godt nok mange penge! 🙂 (men det er jo ligesom med designertasker – men det vil jeg heller aldrig kunne forstå!)Speaking of vikler, så har jeg også været til vikleworkshop hos Slyngejordemoder.dk. Afholdt privat hos en af dem, jeg har gået til APA med. Her lærte vi rygbæring. Så hyggelig en formiddag.Sonja var lidt bagsyg efter vaccine dagen før, så vi tog den med ro – hun var ikke super frisk på at komme på ryggen, men det er vi da heldigvis kommet efter siden.
…det har betydet at vi har viklet på ryggen i mange situationer.

…til Stella Polaris:…på vej til mødregruppe:
…I Elgiganten, på jagt efter ny mikrobølgeovn:
…på vej ned efter fredagsslik:
…og på en hyggelig aftengåtur:

(og sådan ser det ud, når jeg vikler på ryggen. Haha!)…vi har også hængt ud med andre søde babyer. Både fra APA:…og vi har haft mødregruppen på besøg. Så der blev bagt kage (nem løsning – den fra Amo!)
…og vi har gået en vikletur med min kollega og hendes lille dreng. Så hyggeligt!…vi har været til babysalmesang! Et af ugens højdepunkter – vi elsker det begge. Jeg synes virkelig det er hyggeligt! Det foregår i kirken 400 meter væk, så vi tager bare ringslyngen i brug, når vi skal til det. Nemt.
…en tur på Vesterbro til loppemarked i venners gård:…og at vikle i regnvejr er en udfordring, jeg ikke lige havde forudset 😀 Men hurra for rummelige regnjakker 😉…så har jeg dælme også været til tandlæge – og i dén forbindelse CYKLET for første gang i 7 måneder! Det var dejligt – også selvom det regnede. At skulle til tandlæge var knap så dejligt. Jeg skal have fjernet to visdomstænder i overmunden. Heldigvis kan det godt vente til engang i foråret.…og så bruger vi rigtig meget tid på det her for tiden. Sonja er begyndt at spise mad, så der går tid med tilberedning, spisning og oprydning. Shit, man bruger meget tid på det! Men det er også hyggeligt 🙂

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *