BARSELSGLIMT#5

Bare lidt om hvad den seneste tid på barsel har budt på…

…skønne gåture i solskin. Denne sommer er jo for vild!
…espressoglaseret croissant med kaffesoftice. Lyder som en drøm jo. Pengene værd? Njaa. Men den var også meget dyr. Jeg vil nok hellere bare have en hel kaffecroissant uden is næste gang. Dén fejler nemlig æk’ en ski’j!…besøg hos verdens dejligste nevø, som er så sød og kærlig overfor sin lille kusine. Og i morgen bliver han tre år! Mosters skønne dreng…parkhygge med skønne damer og babyer fra mit efterfødselshold.…Morgenmad på Mokkariet, hvortil vi havde et værdibevis, der skulle bruges. Skuffende var det dog, at de åbenbart havde udsolgt af alt det, vi gerne ville have… Men vi fik da kage. …fodbold. En eller anden kamp med Danmark og nogle andre, som vi så hos nogle venner. Sonja kom i viklen, og faldt i søvn deri, så jeg kunne spise lidt grillmad og deltage uforstyrret i snakken om bordet.…vi har også selv grillet. Inden afbrændingsforbud
…en masse vikleture bliver det til. Jeg synes det er en skøn måde at være tæt med mit barn, og opleve verden sammen med hende på…bæreselen bruges også flittigt, især af far. Det er så hyggeligt at gå en tur mens hun sidder i sele eller vikle…mødregruppehygge. Med øl! Jeg er kæmpe fan af min mødregrupppe, og synes det er nogle skønne kvinder og babyer. Jeg nyder altid når vi mødes.…aftengåtur og is fra Miklagaard i Nordvest, som laver overraskende lækker is! Dér skal vi helt sikkert forbi igen. Snart. 🙂…aftengåtur i vikle, med afprøvning af ny binding – Robin’s Hip Carry…møffen faldt i søvn undervejs på turen. Hvor sød er hun ikke lige på dette billede?

…en dag hvor viklen matchede min kjole særligt godt:…besøg hos Sonjas oldemor, der kalder hende “lille pus” så man ikke kan andet end at smelte helt og aldeles. Det er simpelthen så sødt, og så fantastisk at se den glæde, hun giver – vores lille pige 🙂…en stor is, nydt i Hørsholm Midtpunkt i selskab med Rasmus og Rasmus’ mor efter besøg hos Sonjas oldemor:…en varm gåtur til Fælledparken. Det bliver fedt, når Sonja er stor nok til alle de fede legepladser, de har! Vi var især imponerede over vandlegepladsen.

…solbriller til baby, fordi hun endnu ikke helt forstår, at man bare kan vende hovedet, når man får sol lige i skærmen. Og så fordi de er mega nuttede. Måske mest derfor ;). (selvfølgelig holder vi hende så vidt muligt ude af solen, og solbrillerne er heller ikke nogen hun skal have på i lang tid af gangen. Men i nogle situationer tænker jeg at det kan være nyttigt :))

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *