BARSELSGLIMT#3

Lidt om hvad den seneste tid har budt på..

Da vi en lørdag befandt os på Vesterbro og var frokostssultne endte vi på Wrap House på Istedgade. Det var vanvittigt lækkert! Vi fik wrap med lammekød, avocado, mango, granatæblekerner og andet lækset, og så sprøde sweet potato fries til.
…Sonja var en skat i bæreselen hos far imensEt ammestop i Skydebanehaven blev det også til.Jeg har været i babybio for første – men bestemt ikke sidste – gang. Det var sammen med et par damer fra mit apa-hold til forpremiere (uha, fancy!) på filmen “Tully”. Den er bestemt se-værdig, især som babybio da den nemlig handler om at få et spædbarn.Bagefter nød vi en is fra Nicecream på Elmegade. Deres cookiesandwich er virkelig god!Jeg elsker de her lune aftener, vi har haft! En aften hentede vi kebab, og Sonja kom op i bæreselen hos far, mens jeg vogtede over barnevognen udenfor. Sonja havde åbenbart charmet adskillige kunder i køen (…but of course! ;)) og var nær blevet byttet væk for gratis kebab – haha! Der er ikke noget bedre end når andre mennesker synes ens barn er nuttet 😉

På vej hen til kebabmanden måtte jeg lige fotografere mine yndlingsmennesker under et af mine yndlingstræer – et magnoliatræ:…og på vej hjem fra kebabeventyret blev en lille fis sulten. Så måtte vi lige gøre holdt på Jægersborggade.Maj er jo en fantastisk måned med alle sine blomster! På Den Sorte Plads på Nørrebro er der også kirsebærtræer, og de er “late bloomers” ift. Bispebjerg. Det er kun skønt at kirsebærglæden bliver spredt over en længere periode 🙂Det skønne vejr har også budt på mødregruppe i det fri! Vi sad i Nørrebroparken, lige midt i heftig hashhandel, haha! Sådan er det i den park. De var nu meget søde, hashsælgerne “I må endelig sige hvis I får noget røg over til jer!!” – haha!!For engangs skyld var alle børn vågne samtidigt, og SÅ skulle der tages billeder, haha! Vi har jo lignet komplet idioter… Kristi Himmelfarts dag bød på hygge med min familie i min søsters baggård. Og så fik vi lige taget dette familieportræt. Vi er ikke så gode til at få taget billeder hvor vi alle tre er med, men jeg tænker at det også er vigtigt at have – så jeg må blive bedre til at udnytte lejligheden og sige “hey, tag lige et billede af os!” 🙂Og på vej hjem passerede vi Dronning Louises Bro, hvor der som altid på en lun aften var godt gang i basrytmernePitstop på Assistensen. Mig og min pige under det smukkeste træ:Sidste fredag blev vi inviteret ud i venners kolonihave til en hyggelig grillaften. Det gik heldigvis fint med at have Sonja med i barnevognen hele vejen ud til Amager og tilbage igen, og det var dejligt at komme lidt ud, grille og se gode venner.Lørdag var Rasmus’ mor på visit, og vi fik os bl.a. en plantehotdog i Jægersborggade. Den smagte ganske udmærket, i mange tilfælde kan jeg faktisk bedre lide “plantekød” end rigtigt kød, og det samme gjorde sig gældende her. Jeg er dog ikke sikker på at Rasmus holder med mig her… 😉Vi tog ind til centrum, og gik lidt omkring derinde:…og spiste aftensmad hos Rossopomodoro på Illum Rooftop:Sonja sov ikke, men var pænt underholdt af pandaerne i barnevognskæden mens vi spiste. Jeg tog som altid en pizza margarita med bøffelmozzarella, og så fik jeg mig en Aperol Spritz, fordi det er 100 år siden, jeg sidst har drukket sådan én, og de smager bare af sommer! (og sidste sommer drak jeg slet ingen pga. var jo gravid, og nåede ikke at få nogen inden jeg opdagede at der var gevinst)Så blev det mors dag, og Sonja havde været så sød at købe en t-shirt til sin mor i gave! Hun fik vidst lidt hjælp af sin søde far 😉Vi spiste brunch på en nærliggende café, som vi aldrig har været på før – men i søndags skulle det altså afprøves! Sonja vågnede undervejs, og fik lige lidt nus, mens jeg krummede hende i hovedet med croissanter… Senere den dag tog vi til loppemarked i Jægersborggade. Der var også loppemarked på Stefansgade OG maratonløb på Stefansgade, så det var det rene kaos! Barnevognen lod vi blive hjemme, og Sonja kom i viklen. Det fungerede fint, men hun er faktisk tung i længden, så mine skuldre blev lidt trætte. Og så er udfordringen jo solen, når de sidder der i viklen – en solhat kan gøre meget, men ikke alt, så jeg måtte bruge mine hænder til at skygge for de små kinder… Overvejer at købe noget decideret babysolcreme til de situationer.Vi fik købt lidt Duplo til Sonja på loppemarkedet, men ellers fandt vi ikke noget.Pause til de ømme skuldre, og mad til den bette på Assistens Kirkegården. Jeg havde ikke lige tænkt, at posen ville smitte af på mine ben, da jeg satte mig på knæ på den… Og ja, det er en Remapose! Heldigvis kunne vådservietter vaske det væk, så jeg ikke skulle gå rundt som en omvandrende reklame.Så var det op i viklen igen, og kigge lidt videre inden turen gik hjem igen.Vi har også været til babysalmesang for første gang! I vores lokale kirke, Stefanskirken. Det er nærmest sværere at få en plads på holdet dér end det er at få en god campingplads på Roskilde Festival. Hold da op! Vi har været på venteliste siden hun blev født, nærmest, men kom nu på holdet. Og det var rigtig godt! Sonja blev så træt, at hun nuppede sig en lur på tre timer i barnevognen efterfølgende. Jeg havde heldigvis taget min bog med, så jeg sad og læste i parken mens hun lurede den.Dét her gør vi også meget. Hun elsker at komme på hovedet!:Vi har været til mødregruppe i en baggård, og jeg blev SÅ misundelig på deres store grønne baggård med frugttræer – og hold nu fast – ællinger!!! Så blegner vores baggård altså, selvom den nu er udemærket.Sonja har taget lur under dette bøgetræ på Assistensen, mens jeg har læst videre i min bog. Den er på 600 sider, og jeg har været igang med den virkelig længe, men jeg VIL være færdig med den i år!En sidst-på-eftermiddagen gåtur med Rasmus og Sonja, hvor Sonja lige blev lidt suller undervejs – og jeg matcher baggrunden 😉Skøn veninde-hygge på café. Elsker når søde veninder synes mit barn er optur og vil holde hende, så jeg har hænderne fri lidt, hehe 🙂 Cafe Auto/Cafe Taxas limonade er desuden spitze!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *