BARSELSGLIMT#2

Hermed lidt billeder fra hvad den seneste tid på barsel er gået med.

Vi har blandt andet nydt mange gåture i solen med barnevognen:

…nydning af den danske sommer (det var sgu en fed dag!) og amning på en bænk ved søerne.
Vi er så glade for vores bæresele fra SoulSlings!Is i solen på Skt. Hans torv er det også blevet til:Og ligesom alle andre har vi også været forbi Bispebjerg Kirkegård mens blomsterne var i flor. Sonja sov i barnevognen, men jeg ville gerne have hende i min favn på et billede, og hun var naturligvis absolut æk’ tilfreds med at blive forstyrret i sin lur (#idiotmor) men hun faldt til ro, og jeg fik vist hende de fine blomster. Jaja, mega fjollet…. men jeg elsker bare de kirsebærtræer!Min lille familie <3Mig og min datter under kirsebærtræerne:
Jeg har også nydt kaffe og en ostemad i solen med min mor. Skønt!:
Hver tirsdag eftermiddag går vi til Apa sammen med en masse andre skønne babyer og deres mødre. Og sådan ser barnevognsparkeringen ud hos Apa! 😀
Jeg har været på fastvikleworkshop sammen med nogle af mine medmødre fra Apa-holdet, hvor vi lærte at binde en fastvikle under kyndige vejledning fra søde og dygtige Slyngejordemoder.dk. Her har jeg lige viklet en demo-dukke:

‘Rasmus var på drengetur i Barcelona i små fire dage i sidste uge, og jeg fordrev bl.a. tiden med at være i Zoologisk Have med min søster, nevø og min mor. Vi havde en hyggelig tur trods ægte aprilvejr: regn, hagl, sol, lyn og torden! Vi var seriøst gennemblødte, da vi skulle hjem!
Sonja tager sig lige en lur efter at have spist i ly af regnen inde på en café i zoo:

Og jeg har viklet! Jeg er så heldig, at jeg har lånt den smukkeste gule sommervikle af min veninde. Den er så flot og lækker!
Den er guld værd, og Sonja tager nogle seriøst lange lure i den! Så det er lækkert nok. Udfordringen ved at spise mens man vikler er naturligvis at undgå at spilde på den fine vikle eller på sit barn. Her spiste jeg et par hveder, og Sonja fik lidt krummer i øret (…hov!) – som jeg heldigvis fik pillet ud igen… ahem… 😀
Min mor så efter Sonja og trillede med barnevognen mens jeg fik kigget mig omkring på årets første loppemarked under buen. Her fandt jeg mig en kjole og en nederdel. Har ikke været på loppe i en evighed, for jeg synes ikke det var så sjovt, da jeg var gravid og var for tyk til almindeligt tøj 😀
Vi har haft masser af skønne gåture med bæreselen, og det er så hyggeligt:Elsker når solen skinner og folk stimler sammen i vores lokale park:

2 Comments

  • Line

    Skønne billeder! Og jeg kan slet ikke komme mig over, hvor sød Sonja er i den hue, jeg hæklede. Det er altså lidt sjovere og sødere at se tingene “in action” end når man bare sidder og kreerer dem.

    /Line

    • Bex

      Den er så sød til hende! Tusind tak for den 🙂
      Jeg prøver også at tage billeder af gaver “in action” da jeg tænker det er sjovt for giveren at se 😊❤️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *