10 GRUNDE TIL AT JEG IKKE HELT ER KVALIFICERET TIL AT VÆRE MOR

1) Pletfjerning

Hvis svaret ikke er Vanish, så giver jeg simpelthen op! Det kan dog heldigvis klare det meste…

2) Stryge skjorter

Det klarer Rasmus da heldigvis selv, og ellers måtte han leve med krøllede skjorter. For det første fordi jeg ikke gider stryge hans skjorter (eller noget i det hele taget) for det andet fordi jeg ganske simpelt ikke aner hvordan man stryger skjorter på den korrekte måde

3) Lave en god sovs

Dét er sådan noget en mor kan! At lave en god opbagt sovs fra bunden. Jeg ville ikke ane hvordan jeg skulle gøre! Men Jensens færdig-sovse fejler i øvrigt heller æk’ en ski’!

4) Bage boller på slump

Min mor bager de bedste boller, men jeg har ingen opskrift på dem, og kan heller ikke få det, for når jeg spørger til det er svaret altid “Åh, jamen jeg tog bare lige hvad jeg havde i køleskabet og rørte sammen” – hvilket kan være alt fra hytteost til havregryn. Fuldstændig umuligt at gennemskue, i hvert fald for mig.

5) Hovedregning

Det er et held for mig, at jeg lever i en tid hvor man altid har sin mobil (og dermed lommeregner) ved hånden, for hold da magle hvor er jeg kampelendig til det pjat!

6) Rengøring

Det dér med liiige at vide hvad der skal til af midler for at hjemmet bliver skinnende rent. Det er noget med at eddike er et rent vidundermiddel – men mere ved jeg altså æk’! Jeg støver bare af med en klud og støvsuger og så klarer Rasmus resten…

7) Det der med at spise fornuftigt

Det er da sket op til flere gange, at jeg har spist bland-sello til aftensmad eller en vaffelis til frokost. Men det er lissom ikke særlig mor-fornuftigt at gøre…

8) At strikke

Jeg kan ikke rigtig finde ud af at strikke, og jeg orker ærligt talt heller ikke at lære det. Jeg blev ellers spurgt adskillige gange mens jeg var gravid om jeg var begyndt at strikke. Det er åbenbart et must som kommende mor at strikke til sit barn. Jeg håber at Sonja tilgiver mine manglende strikke-skills!

9) “Jeg bikser lige noget sammen”

Okay, denne liste handler godt meget om madlavning! Jeg ville ønske, jeg var typen der kunne kigge i et køleskab og så bare lige alene ud fra det syn, der mødte mig, fremtrylle alverdens eksotiske lækkerier. But no. Det må ellers være fedt at have den evne! Kan det læres?

10) Budget

Det er sådan ret klassisk kønsrolle på-den-kedelige-måde herhjemme, når det kommer til økonomi, SKAT, budget og alt det hejs. Det er nemlig Rasmus’ afdeling. Dermed ikke sagt, at jeg er helt tabt bag en vogn – jeg har da heldigvis set Luksusfælden nok gange i løbet af min barsel (hver dag kl 17!) til at vide, at jeg ikke er helt ude at skide. Men ærligt er det Rasmus, der har styr på dén del og er den primæransvarlige for, at vi ikke går helt rabundus…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *