PÅSKEFERIELØJER

Vi har haft en skøn påskeferie. Rasmus havde taget fri i hverdagene op til påskehelligdagene, så vi har nydt at have en masse dage sammen alle tre.

Ferien blev skudt igang med fredagshygge hos mine søde forældre. Det er altså guld værd at de er flyttet fra Jylland og til Måløv.Lørdag fik vi besøg af gode venner, som venter en lille legekammerat til Sonja til sommer! Det bliver spændende. De havde fine gule tulipaner med, en rigtig forårsbuket, selvom foråret var svært at spotte…

Kage havde de også medbragt! Den slags barselsgæster er vi altså pjattede med 😉Søndag bød på HELE 10 GRADER! Og så er det jo nærmest isvejr, faktisk… I hvert fald nød vi årets første is, fra Istid på Jægersborggade. Jeg valgte (som altid) saltkaramelis med lækker knas på toppen. Bedste is på hele Nørrebro!Mandag bød på en gåtur til Pure Baby (der er en dims, der er knækket på vores barnevogn – sikkert ubetydeligt, men better safe than sorry, så vi gik forbi og nævnte det overfor dem, og de ydede – som altid – super god service) og derefter videre til Frederiksberg Centeret. Her fik vi kigget lidt i butikker, og jeg kom vist også til at købe en skjorte med hjem fra Monki… Jeg har så forfærdeligt stort shoppebehov for tiden – når man har været gravid, og nu ikke er det længere, og det er forår og man mangler ammevenligt tøj (helst i glade forårsfarver, jeg drømmer om flere farver – typisk mig om foråret! 😉Tirsdag skulle vi begge med til efterfødselshold hos Apa. Denne gang var partnere nemlig inviteret med, og vi lærte hvordan man kan lege motorisk med sin baby. Sonja var vågen og frisk, og helt med på alle øvelserne. Hun blev vendt på hovedet, kom op at flyve og blev rullet som en anden bette rullekebab (…man er vel Nørrebrobarn!) og hun var pjattet med det hele. Så vågen, glad og opmærksom.Om aftenen spiste vi sen aftensmad – vi hentede en Too Good Too Go box hos Sushi Mania. Ikke dårligt!! Og Sonja sov og sov, hun var voldsomt træt ovenpå de løjer.Onsdag morgen kom min veninde på besøg medbringende påskeliljer og morgenbrød. Så hyggeligt! Vi snakkede blandt andet en hel masse om alverdens bæredimser til baby, da det er en af hendes mange spidskompetencer, og jeg gerne vil vide mere om alt det bærehejs 🙂

Torsdag sneede det! Men vi ville gerne ud, og tænkte at vi kunne bruge en af vores bryllupsgaver – et gavekort til cafeen Sidecar. Så vi pakkede Sonja godt ind, og trillede af sted i sne og modvind, blot for at komme frem til en café, hvor køkkenet var lukket en halv time forinden (pga. helligdag, selvfølgelig, men så langt havde vi ikke tænkt). Vi gik hjem og lavede pandekager i stedet!Og så slog vi sovesofaen ud, og så film. Totalt hyggeligt!Fredag bød på påskefrokost med Rasmus’ familie i sommerhuset, men det har jeg jo skrevet om lige her

Lørdag fik Sonja sin Tivoli-debut! Det var pissekoldt, og der var ikke mange i Tivoli, trods at det var lørdag (men det gjorde nu ikke os noget) og Sonja sov (belejligt nok) fra det hele.Søndag bød på endnu en omgang påskefrokost. Eller – faktisk var det brunch hos mine forældre. Super hyggeligt at være samlet hele familien. Sonja har jo en sød lille fætter, som er så mild og nænsom omkring hende, og meget optaget af hende. Han vil så gerne “kigge på baby Sonja”, som han siger. Det er så sødt – og det overrasker mig også lidt, for hun er da i grunden ret kedelig meget af tiden 😄. Sonja har et godt sovehjerte (meget af tiden), så hun sov tungt fra både Konrads politi-og-røvere lege og en kold gåtur med barnevognen.Mandag spiste vi morgenmad hos Mokkariet på Jagtvej. Vi havde nemlig et værdibevis! 😉 Der var godt fyldt op, men vi fik heldigvis en fin plads, hvor Sonja kunne stå uforstyrret og sove i sin Voksipose. Så hyggeligt lige at være på café!

Solen skinnede, og det føltes faktisk som forår, så vi trillede videre ud i solen. Vi kom forbi bageriet Andersen & Maillard, som jo er frygteligt hypet for deres croissanter (i løbet af en lørdag sælger de 700 styks. 700!!). Rasmus var forbi for noget tid siden, men da havde de altså ikke nogen espressoglaserede, som jo var dem, vi gerne ville prøve. Nu prøvede vi igen! Der var kø, men det gik heldigvis hurtigt, og vi fik vores croissanter – Yay! Og jeg forstår godt hypen. De smagte overdrevent godt, og blev indtaget på en bænk i solen på Assistens Kirkegård. Så bliver det ikke bedre!

Slut prut finale, det var den påskeferie 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *