FLERE OUTFITS FRA AMMELAND

Ja, nu er det bestemt ikke fordi, jeg ser mig selv som en eller anden mode-guru eller fashiåånizta, men jeg synes tøj er sjovt, og det har jeg altid gjort, og jeg elsker at tage noget tøj på, som jeg synes er flot. Også selvom jeg er på barsel med uglet hår og gylp på tøjet til følge.

Her er altså, hvad jeg har skruet mit korpus ned i, på det sidste:

– Denne kjole fra Gina Tricot er intet mindre end genial. På grund af den der “wrap”-effekt ved brystet er den helt perfekt at amme i. Jeg savnede noget polkaprikket i min “amme-garderobe”, så derfor bestilte jeg den hjem.– T-shirt med fedt statement! JA fritter er vigtigere end alt andet. Klart!!
– En simpel sort kjole med smart knaplukning, der gør at den også er ammevenlig. – Den geniale kjole fra Gina Tricot røg skisme også hjem i denne farvekombi. Jeg elsker bare prikker!– Denne blomstrede kjole købte jeg på et loppemarked i sommers, og da den har knapper er den heldigvis også brugbar pt 😀
– Yndlingssweatshirt pt. og et par yogabukser. Blødt og behageligt. Og en sovende Sonja i sød retro-dragt 🙂

– Hvis der er noget, jeg har en svaghed for, så er det kimonoer! Jeg føler altid et behov for at eje flere, meeen jeg må nok indse, at jeg har så rigeligt i forvejen. Bl.a. denne seje én med flamingoer på, som jeg fik i fødselsdagsgave af Rasmus sidste år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *