5 BEVISER PÅ, AT JEG ER EN HAMRENDE UTJEKKET MOR…

1. Når jeg finder rester af både min OG babys aftensmad i min ammebh…
Ja, det er nærmest som et Kinderæg, når jeg smider ammebh’en for at gå i seng -“hvad mon jeg finder i dag”? Forleden dag fandt jeg således både et stykke skinke fra den pizza, vi havde spist til aftensmad ooog så lidt gylp, jeg åbenbart havde glemt at tørre væk fra kavalergangen. Lækkert!

2. Jeg har tabt min telefon på mit barn… 
Det ER sket mere end en enkelt gang, at jeg har ligget på sofaen med en baby sovende på maven og kigget på min telefon og – hovsa, så smuttede telefonen sgu lige ud af mine hænder, og ned på ryggen af baby, der dog sover uforstyrret videre. (Undskyld, lille skat…)

3. De der folder…
På barnet, altså. Jeg overraskes gang på gang over mængden af folder – og der kommer bare flere og flere eftersom jeg åbenbart har fløde i babserne, hvilket medfører adskillige hager og diverse folder hos afkommet. Og der kan samle sig alverdens skidt og møg i de folder, og nogle gange har jeg simpelthen liiige overset endnu et gemmested på barnet.

4. Jeg forskrækker mit barn…
Hun kan sove fra de særeste, højeste lyde, men det er sket flere gange, at jeg har forskrækket hende ved at slå en prut, eller at min mave har rumlet. Hov.

5. Mit barn har ofte mad i håret…
Fordi det bette kræ ofte vågner og vil en tur i mælkebuffetten samtidig med, at vi andre skal spise, så indtager jeg ofte aftensmad med én hånd, mens jeg affodrer ynglet. Så sker det uundgåelige altså at man kommer til at krumme lidt på baby eller spilde et par dråber sovs. Eller hvis jeg har fortæret en flødebolle, så skummet stadig sidder i mundvigerne, og jeg kysser mit barn i håret (fordi det er såå blødt) og hun så får klistret flødebolleskum i sin sparsomme frisure (som i øvrigt er ganske umuligt at vaske ud igen). Tsk, tsk…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *