PAPIRBRYLLUP

– det kunne vi fejre i går. Vores første bryllupsdag. Et helt år som mand og kone er nu gået. Jeg er ret pjattet med det der med at være gift, selvom det måske på dén måde ikke er den store omvæltning. Vores dage ligner jo stadig hinanden (og dem holder jeg meget af, så det gør mig ikke noget) men jeg føler alligevel at det på en eller anden lidt ubeskrivelig måde har givet et stærkere bånd imellem Rasmus og mig. Jeg synes det er sejt at være hans kone! Det er en titel, jeg er enormt stolt af og glad for, selvom ordet “kone” for mange måske lyder gammeldags eller sådan lidt usexet. Sådan har jeg det ikke. Jeg synes det emmer af power, på en eller anden måde. Det er lidt svært at forklare. Men konetitlen er jeg altså rigtig glad for 🙂

Vi blev jo gift i Las Vegas, og hvis man har lyst til se og læse mere om dén oplevelse kan man klikke lige her for tekst, billeder og video.

Vi har været på Samsø størstedelen af weekenden, og var derfor først hjemme i går sidst på eftermiddagen. Fejringen blev en tur i Tivoli Foodhall og efterfølgende i vinter-Tivoli. Det var meget pænt og hyggeligt at gå rundt. De har dog lukket størstedelen af Tivoli af, så der er ikke så meget at se igen. Heldigvis har vi årskort, så det behøvede vi jo ikke ærge os over.

Næste gang, vi skal i Tivoli bliver det jo nok med en barnevogn! Det er sørme vildt at tænke på…

Lidt billeder fra aftenen i går:

Vi spiste burgere hos Cock’s & Cows i Tivoli Foodhall. Det fejler jo ingenting, sådan en god burger – og Rasmus havde lidt tømmermænd ovenpå lørdagens festivitas på Samsø 🙂

 Sidste år så vi på Bellagio springvandet på vores bryllupsdag – i år blev det Tivolis Illuminationer på søen 😉

 Fine lysende svaner på søen:

 Stor skøjtebane i Tivoli:

<3

 Vi købte et par donuts med hjem, som vi spiste til et afsnit Handmaid’s Tale. Stille og rolig fejring, men helt perfekt 🙂

Glæder mig til mange flere bryllupsdage fremover <3 Kærligheden er altid værd at fejre.

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *