MIN NYTÅRSAFTEN

Jeg hoppede i den samme kjole, som jeg havde på sidste år. Den fungerede fint ud over en tyk mave 🙂

Piftet op med rød læbestift og grimme katteører med diadem på – så var jeg klar! 😉

Vi har ingen faste nytårstraditioner som sådan omkring hvem vi holder nytår med – det har varieret en del. I år endte vi hos et vennepar, der bor på Refshaleøen. Her var vi 8 voksne samlet og tre babyer (+ 1 i maven ;)). Det passede mig helt perfekt. Jeg kan mærke, at graviditeten sætter sit præg på min krop og energi efterhånden (…det havde måske også været mærkeligt andet, det nærmer sig jo snart termin) og det helt store party-uartig abefest var jeg altså ikke lige i hjørnet til. Det er bare ikke så fedt, når man ikke selv kan drikke noget… 
Så i stedet blev det en rolig og hyggelig aften med lækker mad, lækre babyer og godt selskab. Vi så dronnings nytårstale (den var en anelse kedelig i år, men jeg kunne godt lide det der med at gøre noget unyttigt! ;)) og drak velkomstdrinks imens. Jeg tænkte, at jeg godt lige kunne klare sådan en enkelt velkomstdrink (eller bare en halv), men den var temmelig stærk. Så efter tre sip kunne jeg godt mærke, at den skulle jeg nok ikke have mere af – haha! Og så holdt jeg mig ellers til lemonade og alkoholfri Erdinger resten af aftenen 🙂
Der var også forberedt en quiz til aftenen – Den Store Babyquiz med paratviden om babyer. 10 spørgsmål, og den kommende barnefader – min søde mand – vandt med 7 rigtige! Så snakker vi ikke om, at jeg vist nok kun havde tre rigtige, ahem… 

Rasmus og jeg stod for at medbringe dessert, og jeg havde bagt denne black magic chocolate cake. Jeg fandt frem til den via Google, og endte på Dr. Oetkers hjemmeside. Der er således også snydt lidt, da jeg har brugt et brev fra Dr. Oetker til at lave chokolademoussen med, men jeg er bare ikke et sted i mit liv emotionelt pt, hvor jeg kan overskue at lave en mousse fra bunden – haha!!

Kagen blev delt i to med mousse i mellem lagene, mousse på toppen og så pyntet med jordbær, blåbær, Toffifee, Ferreo Rocher, chokoladekugler med knas og sølv- og guldlakridskugler (det var vel nytår).

Selvom det var en noget tung dessert blev det meste alligevel spist – den smagte også godt! 🙂

Da klokken slog tolv hoppede jeg ind i det nye år, kyssede min dejlige mand og takkede ham for 2017, og skålede i champagne. For mit vedkommende; børnechampagne med Frozen. Den var faktisk udemærket!

Så var det ellers ud at kigge på fyrværkeri – og selvfølgelig havde vi beskyttelsesbriller på.
Jeg er sindssygt bange for fyrværkeri (i en sådan grad, at jeg skreg da en knaldperle blev fyret af, da vi var på vej til nytårskalas… ahem!) – men det er jo også ganske flot at kigge på, når store raketter lyser himlen op i et gyldent glimmerskær.

Omkring kl. 2 satte vi kursen hjemad. Det var fuldstændig umuligt at få fat i en taxa, både via app eller telefon, så vi endte med at gå ned til 9A’s stoppested, som heldigvis var lige i nærheden. Men det regnede, det var koldt, jeg havde plukveer og et barn, der syntes det var en fest uden lige at sparke mig de mest utænkelige steder indvendigt (eksempelvis i blæren eller ribbenene – herligt!) – og der kom ingen bus. Til gengæld kom der pludselig en fri taxa, og dén spottede Rasmus hurtigt, og fik prajet ind. For næsen af en masse unge mennesker, der også stod og frøs i regnen. Men you snooze, you lose, og de lignede måske også nogle, der hellere ville fryse og spare penge end at tage en taxa.
Det tog også lidt af en krig at komme hjem med taxa, fordi en stor del af indre by er spærret af nytårsnat omkring Rådhuspladsen. Men hjem kom vi da med en sød taxachauffør, og jeg var bare så glad for at jeg ikke skulle stå op og vente i en evighed på en bus, for derefter at være helt sikker på ikke at få en siddeplads osv. 
Jeg var TRÆT da vi låste hoveddøren op, og smed mig straks i seng efter tandbørstning. Der var dog nogen, der synes at nytårsfestlighederne bestemt ikke var ovre endnu, og der var en seriøs demonstration af dansemoves såsom “ormen” og “basarm” inde i min mave – så det var liiidt svært at falde i søvn, men det var nu også ret hyggeligt og sjovt med en lillefis i maven, der bare gik amokka, så lå vi der i sengen, Rasmus og jeg og mærkede hende begge to. Perfekt start på det nye år! 🙂 <3
Jeg håber, I alle er kommet godt ind i 2018! 🙂 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *