HVAD DECEMBER BLANDT ANDET HAR BUDT PÅ…

Selvom december også har været præget af, at vi skulle nå at blive klar til vores forsinkede bryllupsfest d. 16. december (mere om dét i et seperat indlæg) så har måneden også budt på en masse hyggelige stunder og julehygge.

– Vi har kigget på julelys på Angolavej langt ude på Amager. Det er noget af et projekt at komme derud med det offentlige hjemme fra os, men nu fik vi da endelig set den lille gade, der hvert år går amok med julelys:

– Jeg har været i biografen i Cinemateket med min gode veninde og se “Den Røde Skildpadde”, der er produceret af bl.a. Studio Ghibli. Jeg skulle tage mig sammen for ikke at HULKE bagefter, den rørte mig dybt, af en eller anden grund. En virkelig fin film, helt uden dialog men med fantastisk musik og billeder.

– Julemarked på Jægersborggade:
– Første søndag i advent står den altid på julepynt og klejnekogning hos Rasmus’ fætter Anders:
– Hygge med vores skønne nevø, der er helt med på at der er en baby i mosters mave <3 Jeg smelter!

– Burgerdate på nyåbnede Jagger ved Nørrebros Runddel – dejligt med gode burgers tæt på! 🙂

– Tobias Dybvad testede sit nye show hos Lygten, og vi var med:

– Rasmus har været på polterabend, og i et kort øjeblik troede han, at han skulle være iført dette hajkostume hele dagen. Det var dog bare en joke, og dagen bød på bl.a. ølbrygning og Escape Room. Men flot er han nu som haj!:

– Imens han poltede løs var jeg til koncert i Christianskirken sammen med min far. Vi hørte Hymns From Nineveh. Dem har jeg efterhånden været til koncert med en 7-8 gange eller mere, og til jul er det næsten et must, når ellers de giver koncerter. Det er så smukt og stemningsfuldt og rørende.

– Vi har testet kage til vores bryllupsfest! Vi ville ikke have en klassisk bryllupskage, det betød bare ikke ret meget for os, og så snart man sætter ordet “bryllup” foran noget – f.eks. foran ordet “kage” – så er man også oppe i et bestemt leje rent prismæssigt. Så vi kørte i stedet kagebuffet med gode kager fra Rein Van Hauen. Her tester vi dog Lagkagehuset, men de skuffede faktisk lidt!

– Vi fik en herlig masse penge i bryllupsgave, så pludselig endte vi med at kigge på nye barnevogne! Vi var i BabySam, et sted jeg virkelig har frygtet at sætte mine ben – haha! Jeg havde en forestilling om at sælgerne derinde var enormt “grib-agtige” og helt klart ville forsøge at prakke en aaaaalt muligt på. Men vi blev mødt af en sød og imødekommende sælger, som kunne forklare os alt muligt om alle mulige vogne, så vi blev faktisk klogere på det hele, hvilket var rart – men også enormt forvirrende og trættende.

– Vi endte dog med at vælge en Naturkind barnevogn, som virker enormt lækker. Der er jo laaang levering på den slags, men den når lige at komme godt 14 dage inden termin, haha! 😛
Skal nok fortælle mere om den, når den er ankommet – den kan både blive til en klapvogn og en barnevogn og har et godt liggemål samtidig med at den er kompakt. Og så er den økologisk!

– Rasmus fik sidste år et gavekort til en restaurant i julegave fra sit arbejde. Nu fik vi det endelig brugt! Vi fik tre retter mad; jordskokkesuppe til mig til forret (Rasmus fik tartar).

Til hovedret: confiteret and:

Og til dessert bl.a. denne chokolademousse som var tung og god! Mmmm…

– Jeg har været til tandlæge, da jeg desværre har nogle huller, der skal laves. Det tænker jeg er rart at få overstået inden baby pludselig er her. Jeg håber godt nok hun arver sin fars perfekte tandsæt! Og ikke mine skæve bisser, der nemt får huller…

– Vi har været en tur i indre by, hvor vi har set på årets juleborde hos Royal Copenhagen. I år var de pyntet af balletdansere fra den kongelige ballet. Jeg synes nu det er lidt sjovere, når det er nogle kendte man ved hvem er:

– Og selvfølgelig skulle vi også forbi Hotel Chocolat og have deres varme kakao med saltkaramel og clementin. Det er jo gået hen og blevet en tradition for os. Deres chokoladeflødeskum er i øvrigt helt vanvittig god – som chokolademousse! Lidt af en bombe, men såååå god:

Årets udsmykning på D’Angleterre:

Julemarked:

Nyhavn:

– Vi har bl.a. fået et vaffeljern i bryllupsgave, så den stod på vafler til aftensmad! Dét glæder jeg mig til endnu mere af i 2018. Eeeelsker vafler!
– En tur i juletivoli har vi også nået – på et hængende hår, men vi kom af sted! 🙂 
– Vi skulle nemlig se Elf the Musical i Tivolis Koncertsal. En rigtig sød og fin forestilling, faktisk. Jeg eeeelsker filmen! Det er min yndlingsjulefilm.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *