FANTASTISK WEEKEND

SIKKE en dejlig weekend, der lige har været!

Fredag bød på middag på Spisebar 20 sammen med Rasmus og en stor del af hans vennegruppe. De plejer at gå ud at spise og på bar sidste fredag i hver måned, men denne gang var påhæng også velkomment + det løse, så alt i alt endte vi med at være 12 personer af sted.
Jeg fik mig en lækker rabarberlemonade i et fancy glas, den smagte suverænt godt!

Rasmus fik tartar og jeg var grøn af misundelse og til dessert delte vi denne dessert, som vores venner kiggede benovet efter. Dybstegt marsbar med lakrids og skumfiduser. Jeg vil sige, jeg har fået bedre dybstegt marsbar på Haché – det passer bare rigtig godt med is til, og det savnede jeg altså her.
Min hovedret var hønsesalat med trøffel (shit, det var læks!) og så friteret kulmule. 
Efter maden tog vi videre på Dupong bar, hvor vi spillede “Snyd”. Det har jeg ikke spillet i måske 10 år, så det skulle lige opfriskes. Jeg synes altid sådan nogle drukspil er kampforvirrende! Men jeg tabte da ikke hele tiden, og dét ser jeg som en succes!

Aftenen sluttede af på øl- og whiskeybar (jeg smagte en smule af Rasmus’ øl, og begræd lidt at jeg ikke kunne få min egen – en øl med let smag af ananas, den var virkelig god!)
Vi kom først i seng kl. 3 den nat – vilde sager for den gravide her!! 😀 Og fordelen ved ikke at have nogen tømmermænd er jo at man er fuld af frisk til at tage til zumba kl. 10.30. Så det gjorde jeg 🙂
Da jeg kom hjem fra zumba var Rasmus temmelig frokostsulten, og cravede burgers. Og det skal jeg da være den sidste til at protestere imod. Så vi satte kursen mod Gasoline Grill, hvor der ventede os en laaang kø. Stedet er populært – og jeg kunne sagtens forstå hvorfor, da jeg satte tænderne i en saftig cheeseburger. Den var virkelig god!
Bagefter cyklede vi til Kastellet, hvor vi gik en tur i sol i blæst.

Jeg var lige præcis halvvejs i graviditeten lørdag, så det krævede selvfølgelig en bette familieselfie!

Gang i Gefionsspringvandet
Da vi ikke var så langt væk fra min søster & co. tilbød at vi komme forbi til noget eftermiddagskaffe, medbringende kage. Det krævede lige et par forsøg at finde en kage, der var til at betale i indre by, men vi endte med en ganske udemærket p-tærte kage fra Brugsen til bare 35 kr. Altså ca. 100 kr. mindre end hos Emmerys og diverse andre steder (hvorfor skal kage være så dyrt?!)

Vi sluttede eftermiddagen af med en tur i Botanisk Have, hvor fisk og blishøns blev fodret med en bolle.

Søndag var der loppemarked på Stefansgade – vistnok det sidste i denne sæson, og jeg fik købt mig et par ting, bl.a. fine striber til mig og Lillen fra Nørgaard Paa Strøget <3

Og og og – har I set at Føtex, Bilka og Netto har månedstilbud på Ben and Jerry’s? Faaaarligt for den gravide her, haha, men det skulle da udnyttes! Så søndag eftermiddag slappede vi af og spiste lækker is. Skønherligt! 🙂

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *