EFTERÅRSTUR I SOMMERHUS

Det er efterhånden gået hen og blevet en hel tradition, det med at tage en tur i sommerhus på denne tid af året. Se bare her sidste år og året før det. Og hvem ved om vi kommer igen næste år med vores lille pige? <3 Det kunne i hvert fald være ganske fint!

Man skal med tre slags tog for at komme derop hjemme fra os: S-tog, Øresundstog og så Lokalbanen.

Vi ankom til sommerhuset fredag aften, smuk himmel fra huset:

Og jeg var tyk og glad!

Rasmus tændte op i brændeovnen.

Så dejligt med brændeovn!

Vi havde taget en frossen rest chili con carne med, så aftensmaden var nem. Desværre havde vi glemt cremefraiche – ak, den vigtigste ingrediens jo!

Efter maden hyggede vi med at se “Blade Runner” – eller ca. halvdelen af filmen, indtil jeg var ved at falde i søvn. Der er ikke meget natteravn over mig nu om stunder! Så vi gik i seng, og sov lige til vi vågnede (hvilket vist allerede var pinligt tidligt for en lørdag, for mit vedkommende).

Så lavede vi morgenmad og morgenkaffe, og smed os på cyklerne mod Hornbæk.
Fine kålblomster hos Ilse Jacobsen:

Et skilt på havnen:

Vi fik kigget lidt i butikker, bl.a. fik vi købt lidt i genbrug, som jeg lige må vise frem ved lejlighed.
En lille pause hos Albis Kaffebar blev det også til, mens det begyndte at regne (og regnen varede ved heeeele resten af dagen)
Vi fik også købt ind i Netto til lidt aftensmad, og jeg overvejede om jeg skulle købe disse. Sprang dog over. Men prøves tror jeg nu de skal. Selvom man ikke skal fucke med en Snøffel! Snøfler er min guilty pleasure – sammen med mælkesnitter.

En af grundende til at Snøflerne måtte blive på hylden var nemlig, at vi da skulle forbi den gode bager i Hornbæk. Her blev jeg fristet af mange lækre kager, bl.a. måtte en af de der lækre lakridsmarengs, der lå og flottede sig i vinduet med hjem – sagde vi. Og fik åbenbart en med med kakao!! Helt ærligt, den slags gør man ikke mod en gravid kvinde 😉 Vi opdagede det naturligvis først, da vi var cyklet heeeele vejen hjem til sommerhuset gennem regnen. Hulk.

…men så var det godt at vi også havde købt jordbærtærte med browniebund. Ja, mindre kunne ikke gøre det! Vi spiste den dog over et par dage, haha. Men den er vildt god. Det våde hår skyldes et dejligt karbad ovenpå den regnvåde cykeltur. Elsker dælme et godt karbad i ny og næ! Det er sådan lidt luksus for mig, der bader i mit soveværelse.
Som sagt blev det bare ved med at regne lørdag, men en lille smuttur vovede vi os dog ud på:
Anderledes så det dog ud søndag – her gik vi en lang tur i den smukke vilde natur ved sommerhuset:

Dramatisk himmel – men det holdt tørt.

Med får i baggrunden:

Vi forlod sommerhuset mens himlen stod i flammer – så smukt! En skøn og hyggelig weekend der godt måtte vare hele ugen <3

2 Comments

  • Trine

    Nøøøøj det ser hyggeligt ud 🙂 At tage i sommerhus, det er så skønt! Man kommer helt ned i gear! Glæder mig endnu med til vi skal i sommerhus på Fanø i uge 42 nu 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *