HVAD JULI OG SOMMERFERIEN HAR BUDT PÅ

Jeg er lidt bagud med indlæg her (jeg lyder vist som en gammel plade efterhånden!) men det bliver der rettet op på nu 🙂

Jeg har jo haft sommerferie i juli – godt nok kun to uger, hvilket er den korteste sommerferie jeg har haft i mange år, men sådan er det jo, når man selv skal betale for at holde fri – det er jævnt dyrt kan jeg fortælle jer, så derfor blev det kun to uger. De blev heldigvis proppet med gode oplevelser – og da også nogenlunde vejr (…med regn indimellem, klassisk dansk sommer!).
Nu nyder jeg bare weekenderne ekstra meget, og så pønser Rasmus og jeg på en forlænget kæresteweekendtur i starten af november. Det skal nok blive godt.

Juli – og sommerferien – har bl.a. budt på:

– Hulahopfødselsdagshygge i Hans Tausens Park inkl hulahopildshow! Shit, det var vildt at se på. Jeg tror simpelthen aldrig, jeg bliver så dygtig og modig at jeg tør give mig i kast med at lege med ringe af ild, men imponerende, dét er det!

– Mundtlige fortællinger i tusmørket om mystiske mord i København. Interessant arrangement.
– En bustur til Odense for at besøge hende her. Den stod på masser af snak og kvalitetstid – for første gang siden vi hang ud i Las Vegas i februar og det var simpelthen så dejligt at have tid sammen igen. Vi skal heldigvis snart ses igen. 
Vi var ude at spise på italiensk restaurant, og jeg bestilte carbonara. Det gør man aldrig galt i byen af, selvom jeg på ingen måde kunne spise op. 
Et lille døgn senere gik turen tilbage mod København med bussen. Efter alt for lidt søvn…. Sådan går det altid 🙂 
– Det er ikke mange dage, man har kunnet flashe de blege stænger – men det er blevet udnyttet, når man kunne.
– Og vi har spist aftensmad i parken nogle gange også. Her en omgang koldskål.
– Første dag i vores ferie sammen nød vi en omgang brunch hos café Sidecar på Nørrebro.
Lækkert med lækkert på!
Og der var også pandekager!
– I det hele taget spiste vi en del ude i vores ferie. Når ikke man har eksotiske planer om at skulle ud at rejse må man jo have det lidt luksus på andre fronter… 🙂
– Vi har chillet til dejlig jazzmusik i parken også. 
– Og spist mere mad ude. Her det nyåbnede Taqueria, som er et Mikkeller sted. De havde dog ikke fået alkoholbevilling endnu, da vi var der, så vi måtte nøjes med sodavand 🙂 Det var virkelig lækker mexicansk mad til helt fine priser – anbefaling herfra! 🙂
Min flotte date <3
– Vi har fejret min søde nevøs 2-års fødselsdag. Jeg havde lavet en bog til ham med billeder af ham selv + familien, og den faldt heldigvis i god jord 🙂

– Jeg har besøgt Tove Jansson udstillingen på Gammel Strand. Et must, når man er lidt Mumi-tosset som jeg 😉

– Rasmus og jeg har besøgt cisternerne, hvor en japansk arkitekt har skabt en smuk installation ved hjælp af vand, lys og træ. 

– Vi har spist to retters middag på Gefärlich for et værdibevis, som lige skulle bruges 🙂 Det var inkl. en drink – hip hurra.
Vi fik begge risotto til forret.
Og til hovedret fik jeg laks med grøntsager og kartofler.
Bagefter var vi fanget i regnen!
Det var rimelig heftigt, og til sidst måtte vi give op…

– Endnu et værdibevis blev brugt – til brunch på café Fatamorgana. Det var ok – jeg har det lidt stramt med brunchbuffeter (buffeter i det hele taget) men det var ok…

Resten af ferien bød på sommerhus – men den kan I få en anden gang 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *