TULIPANAMOK, ÆLLINGER OG KANALRUNDFART (MALMØTUR, DEL 2)

Lørdag morgen, efter Storbededagsfredag, vågnede vi på hotellet i Malmø, og gik straks ned til morgenmadsbuffetten. Her var der rigtig mange mennesker, hvilket var lidt pres, men vi fandt et sted at sidde og fik vores morgenmad. Jeg er glad, når bare der er æg og ost. Og kaffe.

Hotellet har en taghave, den måtte vi også lige kigge på

Da vi havde gjort os klar efter morgenmaden satte vi kurs mod Kungsparken og Slottsparken ved Malmøhus Slot.

Man kan lige ane Turning Torso i baggrunden her:

Vi kom på et tidspunkt forbi den hyggeligste lille café i et drivhus og en tilhørende meget imponerende tulipanhave. Jeg har aldrig set så mange forskellige tulipaner på ét sted, det var SÅ flot!
(og jeg var hoppet i min nye Astrid Lindgren t-shirt! 💪🏽)

Altså!! Så smukt!

Ren idyl

Vi fik gået os en god tur i den smukke park, hvor vi i øvrigt også så både ællinger, svællinger og gæslinger.

Vi var også oppe omkring Malmøhus Slot, som er et museum. Men vejret var så godt, at vi ikke gad på museum, så vi kiggede os bare omkring i indergården.

Der var en lille maleriudstilling af en finsk kunstner, der prikkede lidt ved det heteronormative, hvilket jeg jo er helt til fals for 🙂 

Vi gik videre til Malmø Saluhall, som er ligesom Torvehallerne i København.

Der var smukke blomster
Og vi fik smagsprøver på lækker chokolade. Vi købte dog ikke noget. 
I stedet satte vi kursen mod italiensk is! Her fik vi en noget sløv betjening, hvilket var lidt pres fordi der var laaang kø (lørdag og solskin) OG vi ville gerne nå på kanalrundfart. Vi nåede heldigvis det hele, og isen smagte forrygende.
Af sted på bådtur!! Dette var i øvrigt årsdagen for vores forlovelse i Japan – og den dag, for et år siden, der sejlede vi også rundt i en båd 🙂 Gad vide hvor vi skal sejle henne næste år på den dag? Nu er det jo nærmest tradition 😉

Efter sejladsen var det så småt tid til at finde hjemad. Men først en “fika” på Lilla Kafferosteriet, som lå lige ved siden af vores hotel.

Kanelbulle!

Vi nåede også forbi skulpturen “No Violence”, som blev kreeret efter John Lennons død. 
Sådan en tur til Malmø kan altså varmt anbefales! 🙂 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *