EN KULTUREL WEEKEND

Den sidste weekend i marts var af den kulturelle slags. Vi var nemlig en tur på Arken, hvor jeg ikke har været siden jeg var 18 år gammel og var på ferie i København med min familie.

Rasmus havde aldrig været – så nu skulle det være, og vi skulle se udstillingen “Gys! – Er den levende?” – en meget interessant og imponerende udstilling.

Kæmpebaby! Men meget livagtig og naturtro.

Virkelig livagtigt!:

Et skævt perspektiv:

Der var også tid til en lille kaffepause og en romkugle!
Og så fik vi også set dokumentaren “Tokyo Idols” i anledningen af Copenhagen DOX, og der var et oplæg forinden om hele denne “idol-kultur”, det var ret interessant – og så kom vi sådan til at savne Japan! <3

Efter besøget på Arken tog jeg hjem til min kære søster, svoger og nevø, hvor den stod på homemade pizza. Nogen var ret begejstrede for menuen! Ja, det var jeg sådan set også.

Søndag var jeg på Københavns Vintagemesse i Vega, for at bl.a. assistere min hulahoptræner, der skulle optræde med shows og desuden havde en lille biks med salg af hulahopringe. Det var en utrolig flot messe, og jeg var meget imponeret over alle de mennesker, der kom med tøj, sko og hår som var de trådt direkte ud af 40’erne eller 50’erne.

Hulahopshow:

Søndag nød vi også årets første is udendørs. Selvfølgelig fra Istid på Jægersborggade, der laver den mest cremede is med saltkaramelsmag. 

Søndag eftermiddag skulle mine forældre egentlig have været til koncert, men de var forhindrede pga. en aftale – så vi fik billetterne og nød en klassisk koncert. Det var meget smukt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *