GLIMT FRA DEN SENESTE TID

Selvom jeg for første gang i mit liv(!) ikke har haft noget ferie i juli – så har der alligevel været mange skønne stunder og små oplevelser. Lad os tage et kig:

– Jeg har været til personalefest i praktikken, hvor jeg ca. så sådan her ud:

– Det regnede ret meget, men vi hyggede ved bålet under en pressening.

– Dagen efter havde jeg tømmermænd….

– Jeg har holdt en lille hånd mens vi hyggede i sofaen. Så dejligt <3 Min lille nevø.

– Jeg har været til 1 års fødselsdag, hvor jeg så sådan her ud:

– Min lille nevø blev 1 år gammel, og det skulle fejres! Han fik en fødselsdagsgave, som vi havde købt til ham i Japan. Totoro <3. Indoktrinering ftw!

Dejlig kage til gæsterne:

– Jeg havde et par fridage midt i juli, og udnytte dem til bl.a. at gå en lille tur i Tivoli med min mor. Hurra for årskort! Vi sad og nød vores kaffe ved siden af et spansk ægtepar med en meget hidsig mand! Han skældte ud, og endte med at hælde sin cola ud over hende!! Ej, det var helt vildt… Tænk at man vil opføre sig sådan offentligt! Forstår desværre ikke nok spansk til at greje hvad det drejede sig om.

– Vi har holdt sommerfest for familie og pårørende på mit praktiksted. Jeg havde i samarbejde med en af de andre studerende lavet en “følebod”. Især kartoffelmel blandet med vand var sjovt at røre ved.

– Der var også dåsekast. Jeg er naturligvis øverst i pyramiden.

– Jeg har fragtet to store heliumballoner hjem hele vejen fra indre by. Det var en udfordring, og jeg fik flere tilråb og tillykker end da jeg for 10 år siden gik rundt med en studenterhue på hovedet.

– Jeg har haft travlt i køkkenet for at forberede til min fødselsdag. Bemærk forklædet; det har jeg syet i 5. klasse i håndarbejde 😀

– Jeg har været på loppemarked iført glimmer:

– Nydt at høre musik på min nye pladespiller.
– Været en tur på det nye ølsted Brus på Guldbergsgade – lige overfor vores favoritrestaurant Bæst. Jeg fik en øl, der hed “Rød grød med fløde”, den var virkelig god!
– hurra for snapchatfiltre…

– sådan så jeg ud den dag. Med nye sneaks, yay!
– Jeg har været i Zoologisk Have med mit praktiksted:
– Vi har grillet i Nørrebroparken, så skønt!

– Vi har været ude at spise med Rasmus’ mor, lillebror og hans kæreste, da de var herovre i sommerhuset.

– Vi har haft dejligt besøg af min veninde, hendes mand og deres to små piger. Jeg serverede quinoadeller og grøntsagsfritter, hvilket faldt i god jord hos alle i selskabet. Herligt! De flytter til Jylland, og det er jo lidt trist… Især fordi det ikke er den eneste rigtig gode veninde, der tager turen derover denne sommer. Men så må jeg bare få nogle flere Jyllandsture ind i programmet.

– Jeg har også været på Den Blå Planet med mit praktiksted. Her spiste vi frokost i restauranten. Fish and chips!

– Og smukke piratfisk med guldglimmer på.

– Vi har spottet et sjældent syn i disse tider – en telefonboks!!!

– Jeg har haft sidste dag i praktik. Den stod på kagebagning i samarbejde med en bruger. Hyggeligt 🙂

– Og en fin gave fik jeg skam også.
– Og så har jeg hygget med lækker juice på café med disse to

4 Comments

    • Bex

      Hahahaha! Jeg har ikke set det ret meget, for i min barndom havde vi kun to kanaler. Men forestiller mig at det sikkert er noget med klamme insekter og slanger og sådan noget, de skal føle "blindt"? 😀 SÅ onde var vi dog ikke, hehe! Det værste var kartoffelmelet og så noget gelé vi havde lavet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *